Pokud u sebe na mobilu smazu cely chat s nejakou osobou, uvidi to dana osoba ve svem mobilu, ze ja jsem si konverzaci u sebe smazal? Nejde mi o to, ze konverzace zustane v druhem mobilu, jde mi jen o to zda druha osoba nejak pozna, ze ja jsem u sebe provedl smazani. Dekuji.
Neuvidí nic prostě dáš smazat chat a pokud tam máš i nějaké fotky,tak zsklikneš odstranit media i z galerie. Jediné co vidět je když dáš odstranit u všech,tak to pak dana osoba vidi. Ale to většinou se takto mažou zprávy které třeba omylem pošleš někomu komu jsi nechtěl.
kolemjdouci
Děkuji. Tlačítko odstranit u všech tam ani nemám, pouze odstranit chat. Díky!
rakip*
To odstranit u všech je pokud odstraníš nechtěnou zprávu a je tam nějaká lhůta asi do 10 minut,pak už to ani nejde.
A teď otázka za 1 000 000, zda to zůstává na serverech majitele, tedy Facebooku, anebo zda to opravdu je vymazáno Jinak u Viber jde odeslanou zprávu kdykoliv u příjemce: Opravit Smazat WhatsAp to myslím dodnes vůbec neumí opravit, jen smazat a to ještě jen u odesílatele?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.