Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení PC k TV

Od: mahagon odpovědí: 7 změna:

Zdravím,
připojuji TV k PC pomocí HDMI kabelu, ale nefunguje. V TV se mi zobrazí, že je zařízení připojeno. Ale v PC se mi zařízení (TV) ani nezobrazí. Když TV připojím k notebooku, tak to jede v pohodě, takže televize funguje správně, takže PC nebude vpořádku. Nevíte co mi mohlo být špatně?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ovladač grafiky

zkus redukci z dvi na hdmi, ale nenapsal jsi nic

mahagon
hodnocení

V ovladači grafiky se mi TV nezobrazuje. Podle mě ta redukce by mohla... Možná je vadný port HDMI v PC. A jak jsem nenapsal nic? Co víc chceš vědět :)

olinl

Taky tipuji na chybějící ovladač/driver v počítači-dej aktualizovat Oper. Systém při zapojeném HDMI kablíku z PC k televizi-TV musí být samozřejmě zapnutá. Pokud je televize s rozlišením 4 nebo 8K, měl bys použít lepší HDMI kabel např. podobný: HDMI kabel MK Flo/...

operační systém, grafiku a její parametry... koukl bych se, zda nemáš nějaký starý šrot a windows 10, kdy je driver univerzální windowsový a přesně tohle dělá.

pantatabateku*
hodnocení

0x

Máte na počétačo Windowsa? Zkoste zmáčknót na klávesnici tačitko "WIN" (meze Ctrl a Alt) a zároveň "P" a déte DUPLIKOVAT.

mahagon
hodnocení

Nefunguje a ani nemůže, když se mi nezobrazuje ani zařízení (TV) v PC.

hodnocení

0x
Může být na vině kabel. Pokud máte 4k rozlišení, tak některé HDMI kabely to nemusí korektně zvládat. Zkusil bych vyzkoušet jiný, pokud PC ani nedetekuje další obrazovku. Popřípadě dát kabel do jiného konektoru v grafické kartě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]