Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
připojuji TV k PC pomocí HDMI kabelu, ale nefunguje. V TV se mi zobrazí, že je zařízení připojeno. Ale v PC se mi zařízení (TV) ani nezobrazí. Když TV připojím k notebooku, tak to jede v pohodě, takže televize funguje správně, takže PC nebude vpořádku. Nevíte co mi mohlo být špatně?
V ovladači grafiky se mi TV nezobrazuje. Podle mě ta redukce by mohla... Možná je vadný port HDMI v PC. A jak jsem nenapsal nic? Co víc chceš vědět
Taky tipuji na chybějící ovladač/driver v počítači-dej aktualizovat Oper. Systém při zapojeném HDMI kablíku z PC k televizi-TV musí být samozřejmě zapnutá. Pokud je televize s rozlišením 4 nebo 8K, měl bys použít lepší HDMI kabel např. podobný: HDMI kabel MK Flo/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.