Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herní notebook?

Od: galapetr® odpovědí: 28 změna:

Ahoj, utáhne tento notebook i náročné hry jako Mafia 3 atd.?

FUJITSU CELSIUS H760

doplněno 24.08.22 15:33: Anebo takto - notebookNotebook - Intel Core i7-6820HQ (2,70 - 3,60GHz), 16GB RAM DDR4, 256GB SSD, 15,6" LED IPS Full HD displej (1920x1080px), Intel HD Graphics 530 + NVIDIA Quadro M2000M - 4GB GDDR5, DisplayPort, VGA, LAN, USB 3.0, USB-C, Wifi, Bluetooth, 4G/LTE modem, Čtečka paměťových karet, Webkamera, DVD-RW, Numerická klávesnice, Podsvícená klávesnice, Windows 10 Pro-------------------------------------------------------------------------------------------Mafia 3 - Hardwarové nárokyProcesor: Intel i5-2500K, AMD FX-8120.Operační paměť: 6GB RAM.Volná paměť: 50GB HDD.Grafická karta: nVidia GeForce GTX 660 2GB, AMD Radeon HD 7870.Windows: 7/8/8.1/10 (Pouze 64-bit)Utáhne to?

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Porovnajte HW specifikacie NTB a poziadavky, ake ma hra.

tomas11*
hodnocení

0x

ano utáhne v pohodě - ale Mafia 3 je už dost stará hra a novější a nové hry už mají daleko větší nároky.

hodnocení

0x

ty hry potřebují dost místa na disku... já bych u těch zmíněných viděl ideál 1x disk NVME 512GB a druhý SSD min. 1TB

hodnocení

GTA 6 je nejnovější hra, tu by ten notebook taky utáhl?

Herní notebook?

tady už je ta grafika slabá - v horším rozlišení jo, ale nebude to hitparáda

No... vzhledem k tomu, že se jedná o předpověď požadavků na hru, která zatím neexistuje, tak bych je bral hodně s rezervou.

hodnocení

Hra už existuje

Jo? A kdepak se dá koupit... :-D

alza.cz/...

hodnocení

Špatně hledáš :D

gamivo.com/...

26.08.22 11:30
hodnocení

Drahý tazateli já přece vím, že se hra dá předobjednat na nějakém podobném a podivném webu. Sám jsem si několikrát hru předobjednal, ale vždy šlo o hru u které bylo známo datum vydání (za měsíc, za dva, za půl roku). Zkus si tu hru objednat u nějakého z velkých prodejců, kteří nepředprodávají klíče. Nabízí ji STEAM? Nabízí ji Epic? V obou případech je odpověď ne.

Ale zaplatit 60 éček za hru, kterou ani sám vydavatel dosud neoznámil a není známo jestli vyjde za rok, za dva či za tři... je vyhazování peněz. Nelze predikovat co se do té doby stane. Až vydavatel oznámí termín vydání, jsem ochoten si hru koupit, abych doplnil svou sbírku GTA her, ale do té doby je to kupování zajíce v pytli.

Proto opět konstatuji, že Tvé tvrzení, že "hra už existuje" není nic jiného než lež. Sorry jako.

Nemluvě o tom, že video co tu postuješ je mod do GTA V.

hodnocení

a co tento?

Herní notebook? #2
jm
Slova herní a notebook k sobě prostě nepatří. Když už člověk musí herní ntb koupit, hledal bych 1) větší monitor.. 17" a 2) monitor s vyšším rozlišením a alespoň 120Hz
Pak záleží na finančních možnostech.
Cena?
hodnocení

Myšleno je monitor ještě k tomu notebooku? To bych nechtěl.

Jinak ten notebook do 15 tisíc

Herní notebook za 15.000,-?

*haha*

hodnocení

A proč by ne? Nová doba

Taková doba ještě nenastala... i když budou prodejci či výrobci u notebooku za 15.000,- psát že je herní, tak herní není ani náhodou... možná tak na solitaire. Za tu cenu není ani slušný kancelářský notebook, natožpak herní.

Herní PC začínají na nějakých 40.000,- a jejich ekvivalentní notebooky (co se týká výkonu) jsou o řád výše. Řekněme o nějakých 20.000,-. Takže základní skutečně herní notebook začíná na nějakých 60.000,-.

Myšleno je monitor ještě k tomu notebooku? To bych nechtěl.

- NE - myšleno rozměry NTB - velikost 17"tj. monitor či obrazovka v NTB

Něco takového už se může nazývat "herní"- notebooky.heureka.cz/... - K tomu by slušel tak 1-2TB SSD.

hodnocení

No jo není na splátky

hodnocení

ještě jsem našel tento, prý utáhne nejnáročnější hry...

ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN324W Bonfire Black

+4 další

+ ZDARMA v hodnotě 1,- Elektronická lice/...

Herní notebook - Intel Core i5 10300H Comet Lake, 15.6"IPS antireflexní 1920 × 1080 144Hz, RAM 16GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB, SSD 512GB, numerická klávesnice, podsvícená RGB klávesnice , webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, Hmotnost 2,3 kg, Windows 11 Home

pořád se tu točíme okolo možná dobrých PC, ale nové hry si zahrajete v základním rozlišení... GTX16xx je prostě stará karta.

Počítejte také u těchto PC, pokud jsou starší-repasované, že se můžou přehřívat a odejte třeba za půl roku monitor-obrazovka... nebo grafika.

NTB s vadou pak už je spíše na ND, protože opravy jsou často dražší než nově koupený opotřebený.

hodnocení

Tak jsem si vybral tento alza.cz/...

Pak napíšu jak šlape

poměr cena, kvalita, výbava, záruka... asi jo - za tu cenu se nic moc lepšího nedá sehnat

Ať slouží.*klik*

a pokud to jen trochu půjde - mějte na chladící podložce - já mám nejradši s jedním větrákem - je tišší

hodnocení

Takže noťas za 17 500 Kč maká a bez problému utáhne i náročné hry - prostě paráda.

Takové názory, že herní notebook je dobrej až od 60.tisíc apod. jsou jen kecy...

Technika jde do předu a už dávno neplatí, co platilo kdysi...

alza.cz/...

A uvědomuješ si, že jsi psal do 15tis a pak řekneš 17500? Zdá se ti to malý rozdíl? Ano, u vyšších cen by to bylo zanedbatelné, ale v této cenové relaci je znát defakto každá tisícovka navíc.
Jinak něco podobného řeším pro syna od známé, akorát od Lenova. Velmi podobná konfigurace. Kdysi jsem bral Asus dost.
jm
Užijte si jej ve zdraví. Já si jen myslím, že má malý disk.
Uvidíte časem...
hodnocení

ty do 15 tisíc by to utáhly taky ale nemají RAM 16GB což je doporučováno... Proto jsem raději připlatil ať je to jak má být...

Jinak Lenovo je dobrý na běžné používání, já jich měl několik ale na hry byly dobrý ty Asusy

Heh.. před třemi roky to mohla být našláplá herní mašina. Dnes je to spíše výběhový kousek a proto ta nízká cena. Během pár měsíců budou vycházet nové GPU a vy tak budete mít rázem o 4 generece starší výbavu. Na druhou stranu... kdo potřebuje 4K rozlišení, nebo VR. Na takové to domácí žvýkání to ale stačit bude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]