Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Thunderbolt 3 vs Monitor vs notebook - power tlačítko

Od: yakub® odpovědí: 1 změna:

Ahoj. Mám zde monitor Samsung C34J791, který podporuje Thunderbolt 3, takže slouží jako dockstation, ke které se připojuje notebook už jen jedním kabelem. Problém je ten, že notebook se musí nejdříve otevřít a zapnout, abych sestavu probudil. Pokud je ntb jen v režimu spánku, probudím jej pomocí bezdr. myši, jenž má svůj USB dongle v notebooku. Ta probudí ntb a ten probudí monitor. Jenže po vypnutí ntb musím vždy "složitě" vytahovat notas z pod monitoru, otvírat, zapínat, navíc musím mít nastaveno, že při zavření víka se ntb neusne, což mi vadí zase při přenášení...

Je nějaké elegantní řešení, než dokoupit naprosto zbytečně další dock station jen kvůli power tlačítku? Navíc dokyny se zapínáním jsou už "děla" co stojí xx tisíc. Já potřebuji jen zapnout zavřený noťas :/

Thunderbolt 3 vs Monitor vs notebook - power tlačítko

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

raton*
hodnocení

0x

myslím, že jde nastavit automatické zapnutí ntb při připojené do sítě... poté by jsi mohl ntb zapínat obyčejnou vypínací zásuvkou. nevím jak moc elegantní řešení to je, ale teď mě to napadlo...

našel jsem taky při googlení článek : electronicshub.org/... třeba se něco bude hodit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]