Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhledavani na netu

Od: smackone odpovědí: 4 změna:
Ahoj potreboval jsem najit v německu nake bazary lodí ktere maji normalne kamenou prodejnu a vykupuji drevene lodě .. popripade nekoho kdo restauruje stare drevene lodě či plachetnice .. mam lod po dedovy a tady ji prodam max za 45 tisic ale ve světě ma cenu pul milionu .. zadaval jsem do googlu nemecke nazvy a vzdy mi to vyhleda vse v čestine .. jak najdu ciste nemecky trh .. nemecky svet internetu .. děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, klepněte si viz odkaz a tam použijte nahoře vyhledávání výrazů v němčině (předpokládám, že německy umíte). Zdravím!

de.yahoo.com/...

doplněno 23.08.22 18:50:

Kolikrát se chcete zeptat na stejnou věc? Nechcete si přečíst již zde jednou vloženou odpověď nebo snad i zde reagovat? Německy umíte, ale česky to nejde? Zde se může i poděkovat.

- vy jste ale hodne najivni, dekovat? a tady?

ben®

nous - jsem ještě naivní optimista, který věří jen v dobré lidi a slunce v duši . Ovšem, musím přiznat, že máte (skoro) pravdu, ale i zde se poděkování občas vyskytne.

hodnocení

0x

Dá se řešit i ve vyhledávači - zadat německé slovo a pár mezer, tečka a de, třeba Vorhängeschloss .de

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]