Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může to být grafickou kartou?

Od: 2874® odpovědí: 9 změna:

Ahoj,stalo se mi,že mi párkrát naběhl monitor a pak zhasl.!Po zahýbání kabelem nebo monitorem to naskočilo! Jak je to možné? 6e by kabel nebo něco v monitoru? Je to 2 roky staré a v prodejně tvrdí že to může být i grafická karta a strašily mne strátou dat! Poradte prosím...:((((*zed*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

O data nepříjdeš. Problém může být v kabelu nebo případně v konektorech. V nejhorším v grafice. Kabel je dobré přišroubovat aby se neuvolňovaly.

hodnocení

ahoj,díky a dá se nějak zjistit čím to je?

No když pořádně přišroubuješ konektory ke grafice a případně monitoru (pokud tam není napevno) a bude to blbnout stále tak bude asi zlomený kabel

hodnocení

dík zatím v pohodě! Uvidím co dááál!

hodnocení

dík kabely jsou v pohodě tak uvidím co bude!

hodnocení

jééé mám tam chybu"ztrátou"

Co? Jakou chybu ztrátou?

stevo5*

On myslí gramatickú chybu v slove - hore v pôvodnom príspevku.

2874 - z toho si nič nerob, máš tam okrem tej ešte 4 ďalšie, ale to je vedľajšie. Spider ti poradil dobre - pomohlo?

hodnocení

nekontroluj mi to!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]