Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám tiskárnu Xerow Work Centre 3045, a náhle mi nastal problém.Zřejmě jsem něco špatně nastavila, a tiskárna mi přestala fungovat.Dříve jsem měla na výběr tisk z paměti USB nebo z paměti počítače, teď mám jenom tisk do paměti USB.Zřejmě bych potřebovala něco změnit. Instalaci jsem prováděla pomocí instalačních disků, které byly u tiskárny.
Někdy je snažší udělat novou instalaci tiskárny než pátrat co možná se stalo. Takže odinstalovat a naistalovat ovladače znovu.
A můžeš trochu lépe definovat kde tohle vidíš? Protože schválně jsem koukl na návod, je tam možnost tisku z USB, to je pravda, ale logicky to ovládáš na tiskárně. Z paměti počítače? Tím myslíš co? Klasický tisk z pc, kdy na tiskárně nic nenastavuješ?
Mimochodem, u těch ovladačů - opravdu jsi je odinstalovala z programů a nebo jen odstranila tiskárnu v tiskárnách?
libor007 - rozumím ti, ale uživatelka psala o instalaci ovladačů tak věřím, že odinstalace taky OK
Myslím, že zařízení přestalo rozpoznávat USB port.A ano, jedná se mi o tisk z PC. Už jsem i vyměnila USB kabel, zatím nic.
tiskárna má WiFi...Bezdrátová multifunkční laserová tiskárna Xerox WorkCentre 3025BI v bílém provedení disponuje funkcí černobílého tisku A4, skenování a kopírování. Nabídne tisk s rozlišením 600 × 600 DPI při rychlosti až 20 str./min. Tiskárna je vybavena optickým skenerem s rozlišením až 1 200 × 1 200 DPI, vstupním zásobníkem na 150 listů, výstupní přihrádkou pro 100 listů a displejem s ovládacím panelem. Pro připojení poslouží rozhraní USB 2.0 a Wi-Fi b/g/n.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.