Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anonymní účet na Instagramu

Od: beruskaa odpovědí: 10 změna:
Zdravím,
chtela bych se zeptat, jestli lze na Instagramu zalozit dalsi ucet, aniz by o tom moji sledujici vedeli? Jednou jsem si totiz zalozila jednu fanstranku, a mym sledujicim se hned ukazalo, ze jsem si zalozila dalsi profil. Nyni bych chtela zalozit dalsi fanstranku, ale nechci, aby se to mym sledujicim ukazalo. Jde to nejak udelat?
Moc dekuji za rady!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaj*
hodnocení

2x
Ten profil by neměl mít nic společného s aktuálním profilem, telefonní číslo, mobil, IP adresu. Někde na veřejné WiFi by šlo založit.
beruskaa
hodnocení

ok, takže nezakládat na mém mobilu ani na PC, ale třeba na počítači v práci by to mělo být ok :) a samozřejmě s jiným emailem atd...

raton*
hodnocení

0x

Kompletně nový profil i s emailem a číslem

beruskaa
hodnocení

To znamena odhlasit se uplne ze sveho profilu, a udelat novou registraci s jinym meilem a tel. cislem? Problem je, ze mam jen jedno telefonni cislo :D nestaci zadat jen email? A je tedy jistota, ze se o tom profilu nikdo z mych kontaktu nedozvi?
Dekuji.
jirib
Koupíš za 50,- další twistku a při registraci vložíš do telefonu...
jd

Milá zlatá holka, když máš pouze jedno telefonní číslo, tak jak si můžeš vytvářet více identit? Nedělej, na co nemáš.

Ono to asi nebude bůhví jak čistý, když nechceš, aby to bylo vidět, že je to spojený s tebou? Na jednom profilu se tváříš jako hetero žena a na druhým profilu z tebe bude polyamory muž?

PS: jistota žádná není, to bys vedle nového telefonního čísla potřebovala i nový telefon :)

beruskaa
hodnocení

Mne slo proste jen o to, ze potrebuji zalozit jednu fanstranku a netouzim po tom, aby moji sledujici videli, ze tu stranku vedu ja. Uz jsem totiz jednu takovou stranku zakladala a mym blizkym se to objevilo a hned vyzvidali. Nejde o nic necisteho…kdyz zjisti nekdo cizi, kdo tu stranku vede, tak je mi to uplne jedno. Jen jsem nechtela, aby se to ukazalo mym blizkym, tot vse.

beruskaa
hodnocení

Nevi nekdo vic? :)

beruskaa
hodnocení

Procetla jsem si nejake clanky. Chapu spravne, ze aby ten novy profil nebyl spojeny s mym aktualnim profilem, tak NEDAM na mem profilu “Pridat dalsi ucet”, ale uplne se odhlasim, a zaregistruju novy profil s jinym emailem, nez u stavajiciho profilu? A tim padem by mel byt ten novy profil jakoby anonymni a nespoji se s mym stavajicim profilem, tudiz se mym sledujicim neukaze, ze jsem zalozila dalsi profil?
Dekuji.

hodnocení

0x
instagram potřebuje telefonní číslo?
Pokud nepročistíš cookies nebo používáš stejný browser, tak je to další střípek ke korelaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]