Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows Movie Maker - náhled bez obrazu

Od: adamt* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit, v čem může být problém když se mi v náhledu nezobrazuje obraz? (Windows XP). Dočetl jsem se, že by to mohlo být snad filtry, ale moc mi to nepomohlo, protože stejně nevím, co s tím:(...

Přiznávám, že dříve mi to šlo, ale pak jsem si nějak hrál s konvertováním videí apod. a můj poč to zřejmě nějak šokovalo. Teď už mi tam nejde žádné normální video ani importovat...moc bych byl vděčný za jakoukoliv radu!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Patrně bude problém s kodeky. Zkus odinstalovat všechny kodeky, které jsi tam instaloval (zejména různé kodek packy) a nainstalovat jen to, co potřebuješ.

adamt*
hodnocení

Aha...a kdyby to tím nebylo? Pravdou je, že jsem si nějaký kodek nainstaloval a poté zase odinstaloval...

No, teď jsem se pokusil importovat video stažené z youtube a napsalo mi to, že to nejde, protože není instalovaný kodek :) ...ale tak já stejně nevím jaký kodek...a jestli to bude mít nějaký význam...Díky moc za odpověď!

Nainstaluj si pro začátek DivX a Xvid.

www.divx.com

www.xvid.org

adamt*
hodnocení

Něco jsem provedl, nainstaloval a teď to jde...na jak dlouho;), to se uvidí...Děkuju každopádně!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]