Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi vždy mažou ccleanerem hesla?

Od: borek* odpovědí: 8 změna:

Zdravím.

Mám prosím jeden dotaz:
Po každém čištění mého počítače mi CCleaner odstraní všechna hesla na stránkách, kde mám založený ůčet. Na Google, na Seznam.cz a mnoha jiných stránkách. A to mě CCleaner dělá pořád i když mám nezafajfknutá hesla v CCleaneru. Musím se potom vždy pokaždé všude znovu přihlásit. Nevím, co v CCleaneru mám ještě mít nezaškrtnuté, aby mi to nemazalo ty hesla. Zkoušel jsem nezafajfknout i cookies, ale maže mi to hesla vesele dál.Cookies to tedy nebudou mít asi na svědomí. Už mě to skoro nebaví přihlašovat se na stránkách pořád znovu a znovu.Rád bych to již měl vyřešené. Prosím poraďte mi co s tím mám udělat. Nemohl by mi někdo z vás například udělat screeny z CCleaner co tam má a nemá být všechno správně zafajfkované? Nebo mi to alespoň detailněji popsat a vysvětlit? Děkuji.

Bořek

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rakip*
hodnocení

6x
Ccleaner je tak akorát na dvě věci. A stéjně ho ani Microsoft nedoporučuje,ale zkus raději Wise Disk Cleaner. Na čištění je lepší a když si nastavíš aby nemazal hesla a cookies,tak to taky neudělá.

cccliner je jediné co doporučují na čištěni pc

rakip*
Jo pokud si chceš rozdrbat systém,tak jedině ccleaner doporučuji.
olinl

Jak píše rakip-chce to nastavit.. CCleaner resp. jeho tvůrci spolupracují s Microsoftem a je potřeba ho správně nastavit podle potřeby uživatele a to pro začátečníky není jednoduché. Používám ho od WinXP a pro Win10 je přidaných spoustu zbytečností, v registrech stále visí problém Active X/COM, některé věci jsou nepřeložené-tedy v angličtině a spíš to už připomíná reklamní banner..

hodnocení

6x
Jsou tam dvě záložky, první jsou windowsácké programy a druhá programy třetích stran. Takže je potřeba přepnout na druhou záložku a tam mazání hesel povypínat u dalších prohlížečů (Chrome, Firefox...)
Screenshot bohužel nedám, protože už Ccleaner nějakou dobu nepoužívám.
doplněno 19.08.22 22:38: Aspoň takhle
Proč se mi vždy mažou ccleanerem hesla?

mnd®
hodnocení

4x

Viz.foto. Neinstalujte si do PC kdejakou hloupost se kterou navíc ani neumíte pracovat.Ještě napište,že to máte angl. a ne v cz.Tenhle krám vám akorát rozhodí celej systém.Co byste mohl používat už napsali jiní.Proč něco takového vlastně používáte? když jste si očividně ani nepřečetl manuál jak a co nastavit a co ten zmetek dělá s PC za prasečinky.

Proč se mi vždy mažou ccleanerem hesla? #2
Proč se mi vždy mažou ccleanerem hesla? #3

hodnocení

0x

neporadím vám kde přesně je doporučují použivat manařer hesel doporučují keepassxc

petrm
hodnocení

0x

Používám CCleaner, ale pouze na mazání dočasných souborů, protože se mi nechce ručně procházet všechny složky, kde jsou tyto soubory uložené. Co se týká uložených hesel, tak se můžeš přímo v konkrétním prohlížeči podívat, zda tam hesla zůstaly. Já bych tipoval, že smažeš cookies, tím se smaže automatické přihlašování, ale username a hesla zůstanou. Bohužel jsi neuvedl, jaký prohlížeč používáš, takže těžko radit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]