Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Mám prosím jeden dotaz:
Po každém čištění mého počítače mi CCleaner odstraní všechna hesla na stránkách, kde mám založený ůčet. Na Google, na Seznam.cz a mnoha jiných stránkách. A to mě CCleaner dělá pořád i když mám nezafajfknutá hesla v CCleaneru. Musím se potom vždy pokaždé všude znovu přihlásit. Nevím, co v CCleaneru mám ještě mít nezaškrtnuté, aby mi to nemazalo ty hesla. Zkoušel jsem nezafajfknout i cookies, ale maže mi to hesla vesele dál.Cookies to tedy nebudou mít asi na svědomí. Už mě to skoro nebaví přihlašovat se na stránkách pořád znovu a znovu.Rád bych to již měl vyřešené. Prosím poraďte mi co s tím mám udělat. Nemohl by mi někdo z vás například udělat screeny z CCleaner co tam má a nemá být všechno správně zafajfkované? Nebo mi to alespoň detailněji popsat a vysvětlit? Děkuji.
Bořek
Jak píše rakip-chce to nastavit.. CCleaner resp. jeho tvůrci spolupracují s Microsoftem a je potřeba ho správně nastavit podle potřeby uživatele a to pro začátečníky není jednoduché. Používám ho od WinXP a pro Win10 je přidaných spoustu zbytečností, v registrech stále visí problém Active X/COM, některé věci jsou nepřeložené-tedy v angličtině a spíš to už připomíná reklamní banner..
Viz.foto. Neinstalujte si do PC kdejakou hloupost se kterou navíc ani neumíte pracovat.Ještě napište,že to máte angl. a ne v cz.Tenhle krám vám akorát rozhodí celej systém.Co byste mohl používat už napsali jiní.Proč něco takového vlastně používáte? když jste si očividně ani nepřečetl manuál jak a co nastavit a co ten zmetek dělá s PC za prasečinky.
Používám CCleaner, ale pouze na mazání dočasných souborů, protože se mi nechce ručně procházet všechny složky, kde jsou tyto soubory uložené. Co se týká uložených hesel, tak se můžeš přímo v konkrétním prohlížeči podívat, zda tam hesla zůstaly. Já bych tipoval, že smažeš cookies, tím se smaže automatické přihlašování, ale username a hesla zůstanou. Bohužel jsi neuvedl, jaký prohlížeč používáš, takže těžko radit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.