Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Apple iphone + PC spojení nefunguje

Od: liburena odpovědí: 3 změna:

Zdravím, na iph se neobjeví zda povolit PC, ale na můj počítač se objeví Appleiphone ikonka a když na ni kliknu tak je Prázdná !

Už jsem resetoval ...a nic

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Vyzkoušel jsi vše co jsem psal? IPhone se nepropo/...

doplněno 16.08.22 09:49:

..ještě jsem zapoměl na AKTUALIZACE na obou zařízeních..

olinl

Pokud máš Windowsy 10 a propojení PC/iPhone přes USB kablík, měl by ses do iPhonu dostat i tak, že na hlavní liště (většinou dole) klikneš na symbol LUPY(vyhledávání) a do vyhledávacího bílého okénka napíšeš TENTO POČÍTAČ, na vyhledaný odkaz klikni klasicky levým "myšítkem", objeví se ti tam v novém okně všechny připojené periferie k počítači, mezi nimi by měl být i ten tvůj iPhone. Pokud tam bude ikonka iPhonu tak na ni klikni pravým "myšítkem", nabídne ti to, co s tím můžeš dělat dál-např. otevřít, otevřít v novém okně, import obrázků a videí, přejmenovat.. Případně si můžeš "Tento počítač" dát na plochu(pokud už ho tam nemáš) podle videa:

Jak dát ikonu Tento počítač na plochu Windows 10 - YouTube a poklepáním na ikonu pravým myšítkem se dostaneš k věcem co jsem napsal. Pokud po kliknutí na ikonu "Tento počítač" neuvidíš v otevřeném novém okně tvůj iPhone, zkus jiný kablík na propojení s PC nebo hledej v NASTAVENÍ (ozubené kolečko) v Iphonu něco obdobného jako "povolit připojení k jiným zařízením". Používám Android, ale jsou si ty systémy (iOS) dost podobné..

liburena
hodnocení

moc díky pomohlo mi to.

L.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]