Nejste přihlášen/a.
Zdravím, na iph se neobjeví zda povolit PC, ale na můj počítač se objeví Appleiphone ikonka a když na ni kliknu tak je Prázdná !
Už jsem resetoval ...a nic
Díky
Vyzkoušel jsi vše co jsem psal? IPhone se nepropo/...
..ještě jsem zapoměl na AKTUALIZACE na obou zařízeních..
Pokud máš Windowsy 10 a propojení PC/iPhone přes USB kablík, měl by ses do iPhonu dostat i tak, že na hlavní liště (většinou dole) klikneš na symbol LUPY(vyhledávání) a do vyhledávacího bílého okénka napíšeš TENTO POČÍTAČ, na vyhledaný odkaz klikni klasicky levým "myšítkem", objeví se ti tam v novém okně všechny připojené periferie k počítači, mezi nimi by měl být i ten tvůj iPhone. Pokud tam bude ikonka iPhonu tak na ni klikni pravým "myšítkem", nabídne ti to, co s tím můžeš dělat dál-např. otevřít, otevřít v novém okně, import obrázků a videí, přejmenovat.. Případně si můžeš "Tento počítač" dát na plochu(pokud už ho tam nemáš) podle videa:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.