Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spustit system beznym zpusobem?

Od: sonic* odpovědí: 4 změna:

pocitac mi stale hlasi ze system byl spatne spusten nejspise zmenou hardwaru nebo softwaru,byly na nem naposledy deti.mam spustit system beznym zpusobem,ale na nic nereaguje na klavesnici ani na mys.co s tim mam delat.dekuji za odpoved

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Při startu stisnout klávesu F8 a vybrat ze seznamu tuto volbu.

hodnocení

0x

Tak to netušim kde jsi...

Tak pocitac zrestartuj a pred bootováním windows mackej F8 a dej spustit nouzový režim, pokud se spustí tak to zrestartuj a mělo by to už naběhnout v pohodě

sonic*
hodnocení

promin,nerada rusim,ale musim dodelat seminar a co se tyce pocitacu jsem uplnej laik.vypla jsem a zapla pocitac a skoro furt mackala F8 a nic,toci se to dokolecka

Jo počkej...ono to ti háže dokonce modrou obrazovku?

Co přesně je tam napsáno?

A F8 fungovat musí, až spustíš počítač tak se napíšou informace o pc a řekněme už začni mačkat F8...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]