Nejste přihlášen/a.
Provozuji počítač HP 32 bitů , W 10 , dostal jsem hlášku, že se bude přecházet na W11 a můj počítač nevyhovuje. Moje otázka je: lze počítač přestavět na 64 bitový? Děkuji.
Dobrý den, hláška (která si "osahala" HW) píše jasně, že PC nevyhovuje. Takže, bez zásadního zásahu do HW to nepůjde. Zdravím!
P.S. Můžete přejít na OS Linux.
To, jestli na váš počítač půjde nainstalovat 64-bitový operační systém zjistíte opět v okně »Systém« nebo v »Start | Nastavení | Systém | O systému«. Pokud na řádku »Typ systému« vidíte informaci »32-bitový operační systém, procesor pro platformu x64« znamená to, že můžete nainstalovat 64-bitovou verzi Windows 10.
No a pokud ano, tak stačí zálohovat veškerá data co máte v PC. Stáhnout win 10/64bit a PC přeinstalovat
Menší návod ale pokud to děláte poprvé, radím přenechat někomu znalejšímu
Přesně jak píše jura-pokud používáš Win10 a klikneš na Start>Systém>O aplikaci>Typ systému a vedle uvidíš hlášku: 32 (64) bitový operační systém, procesor pro platformu x64 tak by to mělo ve W10 jít. babice: Jinak zmiňuješ WIn11-tady nějaké čtení jak "převézt"slavný Microsoft (pro zkušenější) Jak nainstalovat /...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.