Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytvoření účtu steam

Od: dominikos odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat zakládám si účet na steamu všechno proběhne v pořádku ALE, Zobrozí se mi ověření reCAPTCHA, zakliknu, že nejsem robot, udělám tam ty úkoly co chtějí, Potom sjedu dolů, zaškrtnu, že souhlasím a zobrazí se mi tabulka kde jsou dvě možnosti na výběr: 1) je mi méně než patnáct let, 2) je mi více než 15 let, Jeliož mi je víc než 15 tak zakřížkuju tu druhou a zase mi to přehodí na to reCAPTCHA tak to zase vyplním, potom je stejný proces. Už to dělám přes půl hodiny a furt mi to posílá na ten reCAPTCHA a už nevím co mám dělat. POradíte mi prosím? Děkuji S pozdravem Matoušek

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co vypnout všechny blokovače reklam co v PC máte, nepomůže?

dominikos
hodnocení

Dobrý den, všechny mám vypnuté :)

jsahdjsds
hodnocení

0x

Zkusila bych smazat cookies a pokud ani to nepomuze tak jiny prohlizec. Mela jsem podobny problem s pristupem na discord a pomohlo az zkusit to v jinem prohlizeci.

dominikos
hodnocení

Funguje to mockrát děkuju!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]