Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stáhnutí aplikací

Od: radecka27® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, jsem úplný začátečník v používání chytrého mobilu. Chtěla bych si stáhnout aplikaci Mapy a Atlas, popř. i další. Poradí mi někdo /po lopatě/?Vím, že mohu požádat asistenta v prodejně daného operátora, ale chci na to jít sama krok po kroku. Děkuji předem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, patrně máte v mobilu OS Android, tak použijte odkaz viz níže, najděte si tam aplikaci a klepněte na (zelené tlačítko) Instalovat. Počkáte až se změní na Otevřít a použijete ho - a to je vše. Zdravím!

play.google.com/...

doplněno 13.08.22 18:47:

apple.com/...

doplněno 13.08.22 18:58:

Omlouvám se, odkaz je špatný. Vám postačí v mobilu odklepnout modrou ikonu App Store a postup je podobný.

hodnocení

Musím ještě upřesnit , že mám OS Aplle Iphone.

Děkuji.

Ještě je nutné mít před touto operací připojení na wifi případně data.

Máte?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]