Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netbook acer mi při spuštění vyhodí toto okno

Od: tumicz odpovědí: 4 změna:
Pri spuštění mi a er aspire one vyhodí toto okno. Nevím co s tim. Starý HDD jsem komplet smazal(byl prehlcen blbostmi) a teď jsem si na USB CZ flashdisk nahrál Microsoft Windows 10 32xbit a aplikaci na instalaci těchto Windows. (Win10_21H2_Czech_x32)
Poradite mi nekdo co s tim?

Netbook acer mi při spuštění vyhodí toto okno

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je tam vložený ten USB disk? Už jste to bootoval?

karel556*
hodnocení

1x
Je to tam jasně napsáno: žádne spustitelné zařízení z kterého se počítač nabootuje, pro instalaci Windows je nutné v BIOSu nastavit bootováni z flešky na které máte "nahrané" Microsoft Windows 10 32bit. Proč jste kompletně smazal původní disk? Smazal jste i systém, ten mohl zůstat a blbosti smazat.
doplněno 13.08.22 07:06: blbosti smazat - odinstalovat.

olinl
hodnocení

1x

V BIOSu nastav jako butovací zařízení USB vstup/flešku (flešku zastrč samozřejmě do USB portu/zásuvky).

feka
hodnocení

0x

A je ta flashka bootovatelná, nebo je na ní jenom ISO?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]