Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil jako hotspot versus volání

Od: moho odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer, budu používat mobil jako hotspot pro počítač, na kterém budu mít důležitý videohovor. Když mi v takové situaci někdo zavolá, připojení se naruší. Jak zajistit, aby mi nemohl přijít zadny hovor, ale aby zároveň fungoval internet?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jd
hodnocení

2x

Presmerovat nepodminene prichozi hovory bud do schranky nebo na jine cislo... To bude fungovat vzdy a vsude, nebot hovor ani na mobil nedojde, presmerovani probiha u opa.

A mozna by stacilo jen nastavit rezim NERUSIT (iPhone). Nemam vyzkouseno.

hodnocení

2x
Existují aplikace, které automaticky odmítnou veškeré hovory, ale i tak je možné, že na moment spojení vypadne.
Fungovat data během hovoru by ale měla, pokud máte aktivní VoLTE (pak jde přes LTE i hovor a nepřepíná se na 2G).
jd

Co pozoruju androidy tak casto kdyz telefonuju s dotycnym tak v tu chvili neprijima data pres IM, vidim nedoruceno, i kdyz je nejspise na 4G, tak tezko rici zda to nestiha mobil anebo 4G sit anebo mobil nema dostatecnou CAT.

Ze by mel mobil soucasne volat i datovat snad platilo uz od 3G (UMTS), ale praxe je holt jina.

Můj třeba umí, že během hovoru jednou SIM mi fungují data z druhé SIM. A to mám vyzkoušeno, že opravdu funguje, ale dojde tam k tomu přepnutí, takže opět okamžik bez spojení.

tomaso
hodnocení

0x
Jak už zaznělo, mít aktivní VoLTE, pak půjde hlas i data...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]