Dobrý večer, budu používat mobil jako hotspot pro počítač, na kterém budu mít důležitý videohovor. Když mi v takové situaci někdo zavolá, připojení se naruší. Jak zajistit, aby mi nemohl přijít zadny hovor, ale aby zároveň fungoval internet?
Presmerovat nepodminene prichozi hovory bud do schranky nebo na jine cislo... To bude fungovat vzdy a vsude, nebot hovor ani na mobil nedojde, presmerovani probiha u opa.
A mozna by stacilo jen nastavit rezim NERUSIT (iPhone). Nemam vyzkouseno.
Existují aplikace, které automaticky odmítnou veškeré hovory, ale i tak je možné, že na moment spojení vypadne. Fungovat data během hovoru by ale měla, pokud máte aktivní VoLTE (pak jde přes LTE i hovor a nepřepíná se na 2G).
jd
Co pozoruju androidy tak casto kdyz telefonuju s dotycnym tak v tu chvili neprijima data pres IM, vidim nedoruceno, i kdyz je nejspise na 4G, tak tezko rici zda to nestiha mobil anebo 4G sit anebo mobil nema dostatecnou CAT.
Ze by mel mobil soucasne volat i datovat snad platilo uz od 3G (UMTS), ale praxe je holt jina.
Můj třeba umí, že během hovoru jednou SIM mi fungují data z druhé SIM. A to mám vyzkoušeno, že opravdu funguje, ale dojde tam k tomu přepnutí, takže opět okamžik bez spojení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.