Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit IP adresu

Od: galapetr® odpovědí: 5 změna:

Ahoj, dá se nějak zjistit IP adresa někoho cizího, kdo mi píše třeba v on-line hře Bigfarm?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jd
hodnocení

0x

Pokud umis nahodit server (apache, cokoliv), a umis mu v tim chatu poslat odkaz a on na nej klikne, :))

hodnocení

Neumím, byl by návod?

Návod ne na apache ale python dole.Aby to fungovalo, musíte mít veřejnou ip adresu. Tj on uvidí tu vaši (tj může se kouknout jaké síťové porty mate otevřené a dal se v tom stourat) . Nevím jestli to chcete nebo ne. Není jednodušší se ho zeptat v chatu? Další možnost je zkusit network abalyzer, Wireshark, ale je otázka jestli zprávy chodi přímo nebo přes server.
stackoverflow.com/...
hodnocení

hmmmm to je blázinec :D

Já myslel jestli nejde u těch zpráv ta IP adresa nějak ukázat - asi ne

To je čistě na té hře. Vy jeho IP nepotřebujete vědět. Proto mi nedává smysl aby ta hra vám tu IP jen tak halabala zobrazila. Sice to není tajné ale může se dotyčný dostat do problémů pokud nemá zabezpečený komp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]