Nejste přihlášen/a.
Zdravím, rád bych se zeptal. V pátek jsem si u tohoto webu objednal Lenovo Thinkpad X250. Repasovaný za 3000 i s dopavou. Cenu bych řekl, že je i v pohodě, ale doprava stála 300,-. Dá se týhle firmě věřit? (Computer-outlet.cz)
2x
Mám to už objednané, ale chcete mi říct, že jakmile mi přijde notebook, tak mám počítat s tím, že budu muset řešit nějaké závady?
Uveďte třeba jen parametry zakoupeného zboží. U některých je použití tak na mail...
@jm Ten notebook stál 2649,- a to mi přijde slušná cena na 8GB, i5-5300U a 120GB disku. Dokážete sehnta levněji se stejnými parametry?
0x
0x
Mc book mi přišel v né moc pěkném stavu. nebyl rozbitý, potlučený, ale někdo ho evidentně otevřel a byl pro něj problém pořádně zavřít dpodní desku, lezly z toho šrouby, notebook nebyl řádně uzavřený a uvnitř klávesnice se válely chlupy ![]()
esteticky se firma opravdu nesnažila, doufejme, ze bude mac do budoucna fungovat
0x
Kvalita bude kus od kusu...já po opakovaných negativních zkušenostech s gigacomputerem nakupuji notasy na allegro.cz...z Polska,,,,...od velkých firem, se zárukou a fakturou
Jen nové nebo vystavené, repas už neberu protože rychlost PC je oblivněna tou nejpomalejší součástkou a tou je zpraviodla základní deska, která často neumožní vložení více než 8GM RAM-ky...u repasu se často jen přeinstaluje software vymění se HDD za SSD a jen někdy se přidá modul paměti, tedy pokud je tam slot
Takže já doporučuji 3 největší polské prodejce z allegra.cz, notas nejlépe značky HP, kovový, nový nebo vystavený...vydrží vám léta..s procesorem i5 poslední generace pamětí 16 GB RAM a esesdéčkem 256 nebo 512 GB se dá sehnat za pár tisíc
0x
K našemu údivu doma přišel notebook Lenovo ThinkPad yoga 11e 8GB RAM/128 GB třída repasovaného notebooku A se zárukou 12 měsíců který computer outlet prodává přibližně za 4000 Kč. Tedy přišel za cenu 1700 Kč úplně jiný notebook který je o 50% dražší měli jsme prostě štěstí někdo se spletl ve skladě. Přesto u této firmy už nebudu nikdy více nakupovat! Mohli se taky splést a poslat mnohem horší notebook než jsem vůbec objednala hlavně myslím byl by velký problém vůbec se zárukou nebo reklamací při zámneně zboží. Naštěstí notebook funguje úplně perfektně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.