Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má někdo zkušenost s Computer-outlet.cz?

Od: hex odpovědí: 20 změna:

Zdravím, rád bych se zeptal. V pátek jsem si u tohoto webu objednal Lenovo Thinkpad X250. Repasovaný za 3000 i s dopavou. Cenu bych řekl, že je i v pohodě, ale doprava stála 300,-. Dá se týhle firmě věřit? (Computer-outlet.cz)

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

2x
Zvláštní, že Google nemá jedinou recenzi. Namátkově jsem náhlidnul a ty ceny jsou mimo mé představy... Tak 200-300 % dražší.
hex
hodnocení

Mám to už objednané, ale chcete mi říct, že jakmile mi přijde notebook, tak mám počítat s tím, že budu muset řešit nějaké závady?

jm
Ne, jen že je to předražené. Závady můžou být u jakýchkoliv starších věcí... Spíš bych se bál, aby to bylo využitelné při dnešních nárocích.
Uveďte třeba jen parametry zakoupeného zboží. U některých je použití tak na mail...
hex
hodnocení

@jm Ten notebook stál 2649,- a to mi přijde slušná cena na 8GB, i5-5300U a 120GB disku. Dokážete sehnta levněji se stejnými parametry?

jm
No já měl HP G2 s 256gb jinak stejný za 300,- a to 5 kusů... Od svého zaměstnavatele. Ale jo, ta cena je slušná, pokud je to s čistým w10... A jestli je tam záruka 6 měsíců.
hex
hodnocení

Ano je. Díky za odpověd.

cavir
hodnocení

0x

Dobrý den, přišel Vám notebook v pořádku, taky přemýšlím, že bych si z Computer-Outlet něco objednal, ale nemůžu najít řádné recenze.

pet*

Došel hezký .. Již jsem provedl 3 nákupy a třikrát ok.

cavir
hodnocení

0x

Dobrý den, přišel Vám notebook v pořádku? Taky se chystám o obchodu na nákup, ale nemůžu najít žádné recenze. Děkuju.

vodakova

Me prisel notebook dnes, a je nefunkci, ani se nezapl..pisu emaily a vraci se mi, tel nikdo nebere..Bojim bojim

martinadamek
hodnocení

0x

Notebook nefunkční baterie .nenabíjí .zbytečná zajíždka do obchodu ,nasledna reklamace ,a opětovné tahanice .NEDOPORUČUJI .zboží je s polska .

martinadamek
hodnocení

0x
Notebook nefunkční,na email nikdo nereaguje ,telefon má hlasovou schránku.no co dodat.kupte si něco a pak ho nahánějte .u obchodu nejde parkovat .nedoporučuji.polský šmejd

mirostehno
hodnocení

0x

Dobrý den, za mě je computer outlet seriozni firma. 3x jsem nakoupil 3x bylo vse v poradku

petrurko
hodnocení

0x

Nakoupil jsem již podruhé, na poprvé přes internet a zboží došlo kvalitně zabalené. Na podruhé přímo osobně v prodejně a taky žádný problém. Na to, že to jsou repasy, tak poměr cena/výkon odpovídající. Za mě OK.

honzanovak
hodnocení

0x
V pondělí jsem Objednal lenovo X230 za 2300.Přišel v pátek tam kde jsem kurýrovi řekl hodinu předem, to omlouvá tu cenu dopravy. Notebook přišel v krabici zabalený v cca 3 METRECH bublinkové fólie krásně omotaný žádná koule,už jsem to potom nedokázal tak hezky zamotat,nabíječka taky hezky zamotaná.Notebook jsem zatím zapl jednou a jsem nadšený.Extrémě rychle se zapl,už byl nainstalovaný Windows 10 i s profilem,nemusel jsem nic dělat,baterie zatím taky drží.Porty vypadají jak nové(asi jsou vyměněné).Jediná vada byla prasklina na plastu kolem displeje(u pantu) a na krytu ssd zboku,ale nemá to na nic vliv.Zatím maximální spokojenost s computer outlet.

tomino
hodnocení

0x

Tak jsem taky objednal ze začátku jsem se bál že mi přijde cihla nebo tak něco :D ale musím říct že super.. notebook přišel byl za dobrou cenu baterie drží nabíječka vše v pořádku notebook funguje jak má jsem spokojený.

klararozsafna
hodnocení

0x

Mc book mi přišel v né moc pěkném stavu. nebyl rozbitý, potlučený, ale někdo ho evidentně otevřel a byl pro něj problém pořádně zavřít dpodní desku, lezly z toho šrouby, notebook nebyl řádně uzavřený a uvnitř klávesnice se válely chlupy :(

esteticky se firma opravdu nesnažila, doufejme, ze bude mac do budoucna fungovat

majk
hodnocení

0x

Obchod je v pořádku. Objednán netbook za 1399, přišlo za tři dny. Všechno na něm funguje, vypadá jako nový. Z obchodu dokonce přiložili přelepky na klávesnici (Y místo Z apod..). Jen napájecí kabel trošku starší ale zcela funkční. Za tu cenu naprosto super.

paveldvorak
hodnocení

0x

Kvalita bude kus od kusu...já po opakovaných negativních zkušenostech s gigacomputerem nakupuji notasy na allegro.cz...z Polska,,,,...od velkých firem, se zárukou a fakturou

Jen nové nebo vystavené, repas už neberu protože rychlost PC je oblivněna tou nejpomalejší součástkou a tou je zpraviodla základní deska, která často neumožní vložení více než 8GM RAM-ky...u repasu se často jen přeinstaluje software vymění se HDD za SSD a jen někdy se přidá modul paměti, tedy pokud je tam slot

Takže já doporučuji 3 největší polské prodejce z allegra.cz, notas nejlépe značky HP, kovový, nový nebo vystavený...vydrží vám léta..s procesorem i5 poslední generace pamětí 16 GB RAM a esesdéčkem 256 nebo 512 GB se dá sehnat za pár tisíc

aschmet
hodnocení

0x
Objednala jsem Lenovo 300e který měl mít 4GB RAM/128 GB SSR třída repasovaného notebooku B se zárukou na 6 měsíců.
K našemu údivu doma přišel notebook Lenovo ThinkPad yoga 11e 8GB RAM/128 GB třída repasovaného notebooku A se zárukou 12 měsíců který computer outlet prodává přibližně za 4000 Kč. Tedy přišel za cenu 1700 Kč úplně jiný notebook který je o 50% dražší měli jsme prostě štěstí někdo se spletl ve skladě. Přesto u této firmy už nebudu nikdy více nakupovat! Mohli se taky splést a poslat mnohem horší notebook než jsem vůbec objednala hlavně myslím byl by velký problém vůbec se zárukou nebo reklamací při zámneně zboží. Naštěstí notebook funguje úplně perfektně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]