Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
můj přítel má v notebooku nainstalovaný OS Linux a podařilo se mu "nějak" (neví jak
) zaktivovat čtečku obrazovky. Nijak se nám nepodařilo ji deaktivovat. Já mám Windows a s Linuxem neumím. Prosím o radu. Děkuji, Táňa.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Newim, nakolik je odbornik - zkuste ve svych aplikacich ve svem pc vyhledat nejaky reader (je tam instalator aplikací)
Pak otevrit tu aplikaci a prejit do nastaveni...
Take je moznost, ze v ulehcenich si nastavil, ze je nevidomej. Takze pohrabte se v nastavenich softveru a hledejte nejaka specialni nastaveni. Ty otevrete a napr. v nastavenich lupy nad maximem, nebo nastavenich obrazovky muze byt zaskrtnutej zhorsenej zrak...
Pak otevrit tu aplikaci a prejit do nastaveni...
Take je moznost, ze v ulehcenich si nastavil, ze je nevidomej. Takze pohrabte se v nastavenich softveru a hledejte nejaka specialni nastaveni. Ty otevrete a napr. v nastavenich lupy nad maximem, nebo nastavenich obrazovky muze byt zaskrtnutej zhorsenej zrak...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]