Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se přihlásit do gmailu

Od: katkaejsk odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, nevíte jak mám obnovit google účet když jsem si tam musela nastavit telefonní číslo na který mi dojde SMS, tak se někomu podařilo číslo zablokovat protože mi tam někdo naschvál dával špatně pin, takže znám jen jméno, znám heslo, znám číslo který tam je nastavený, SMS mi nemá kam dojít, znám starý heslo a starý číslo. Nevíte jestli je nějaká šance na obnovení účtu? Bohužel jsem to neohlidala, kdysi jsem měla mobil který ležel doma a tam mi chodili SMS když jsem chtěla něco nastavit, jenže mobil někomu ležel v žaludku a musel mi ho zničit, tak jsem přehodila simkartu a to se zase někomu podařilo zablokovat. Už vím že si musím vše schovávat, jen jsem fakt nečekala že mi někdo zablokuje simkartu. Je nějaká šance? Když jim píšu na fb tak to jsou jen ty automaticky zprávy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jd
hodnocení

0x

to jsou zase pohadky...

Pokud mas zablokovanou simku kvuli 3x spatnemu PIN, tak si ji lze prece odblokovat pres PUK. Pripadne si dojit pro novou SIMku (na stejne telefonni cislo). Ten PUK najdes v samoobsluze anebo ho lze ziskat jinak. Zajezi jaky je to operator. Nebudu zde psat postupy, reknu jen: zeptej se sveho operatora.

katkaejsk
hodnocení

Je to kaktus, teď sem jim psala jestli by mi dali novou. Je to předplacená SIM, není na jméno, mám ji u sebe, ale kartičku s pinem a pikem k ní nemám.
jd

A do samoobsluhy se prihlasis?

katkaejsk
hodnocení

Nepřihlásím, nestihla jsem si založit samoobsluhu. Spíš jsem se soustředila na to, abych si koupila nový mobil, nějakou lacininu a simku tu bych si zaregistrovala a vše by bylo ok, ale jak mám i jiný starosti tak se nepovedlo.

rakip*
hodnocení

0x
Zkus tento postup. reviews.tn/...

katkaejsk
hodnocení

0x
Tak už je to na dobré cestě, číslo který se mi zablokovalo bylo u operátora který přenáší čísla na SIM, tak mi číslo obnovili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]