Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci si uložit do pc z youtube a nevím jak na to

Od: motyl* odpovědí: 12 změna:

nikdy jsem to nepotřebovala, ale ted bych ráda měla ve svém pc uložený nějaký videa z youtube, dokumenty, klidně jenom zvuk. Jak na to nejjednodušeji, od základů ,

děkuju za všechny rady napříč celou poradnou, nestíhám číst, v zimě to doženu :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Firefox má doplněk downloadhelper který si s nějakou ochranou nedělá starosti. Dokonce zvládá i konverzi mezi formáty takže můžeš rovnou od videa ukládat jen zvuk ve formátu mp3 aniž bys musel stahovat celý soubor a zvuk z toho nějak pitvat.
karel556*

Použijte YouTube Downloader HD, je free a v češtině a lze i vybrat formát v jakém stáhnout, samozřejmě ale ne například ve 4K pokud originál je 480p :)

olinl
hodnocení

1x

Používám jednoduchý 4K video downloader 4K Video Download/... . Umí nejpodstatnější mp4 i mp3, stačí jen vybrat kvalitu stahování (klikni na odkaz stáhnout zdarma-zkontrolováno antivirem).

olinl

Ještě: je to v češtině, základ zdarma, 4K videa v nejvyšší kvalitě si můžeš připlatit/koupit. Je to už delší dobu co jsem to použil, ale fungovalo to dobře a jednoduše..

hodnocení

1x

1. možnost:

URL www.youtube.com/watch... změnit na www.youmagictube.com/watch... a mít mnoho trpělivosti při zavírání popupů.

2. možnost:

youtube-dl.org/...

08.08.22 13:05
hodnocení

0x
Chci si uložit do pc z youtube a nevím jak na to
makk

Jenže to už dávno nefunguje. Youtube nemá zájem, aby si lidi ty videa stahovali, chce aby tam pořád chodili a krom videí viděli i reklamy. Takže nějaký ten způsob stahování občas někdo vymyslí, ale jakmile to Youtube zjistí, udělá protiopaření, aby jim to přestalo fungovat.

jd

Zrovna tenhle občas funguje.

na co ale tyhle grabber jsou krátký, tak to jsou streamy.

makk

Já mám právě zrovna s tímhle jinou zkušenst. Dřív fungoval perfektně a teď už ho nepoužívám, protože už poněkolikáté mi stáhnul obrovský soubor, který pak nejde přehrát.

hodnocení

0x

Zkuste do řádku před youtube doplnit ss na ssyoutube a zbytek nechat. Většinou to funguje. Něco je ale chráněno.

karel556*

Jo, chce to vybrat předplatné.

Vůbec ne. Možná pro vysokou kvalitu. Ale tu, pokud jde jen o zvuk nepotřebuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]