Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s psaním na NB, přeskakuje kurzor

Od: sharkapraha* odpovědí: 7 změna:

Hezký večer,

mám NB Toshiba U400-12p, jsem spokojená až na jednu věc. Když píšu v kterémkoli psacím editoru, přeskakuje mi kurzor. Píšu větu a najednou jako bych klikla někam jinam do textu a píšu třeba o tři řádky výše. Nemáte tušení, o co jde?

Díky za každou radu,
Šárka

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miira*
hodnocení

2x

Obvykle se dá naistalovat utilitka, která vypíná touchpad, pokud je připojená myš. Je potřeba se podívat na stránky výrobce NB. Pokud potřebujete pracovat bez myši, tak bych asi uvažoval o něčem, co mi dočasně zakryje touchpad (např. nějaká nelepivá folie.

havran*
hodnocení

0x

při psaní se dotýkáš touchpadu který je pod klávesnicí a pohybuješ kurzorem pak se dotkneš podruhé a tím potvrdíš přesunutí kurzoru

havran*
hodnocení

0x

tak co pomohlo to?

sharkapraha*
hodnocení

No, vypla jsem touchpad a je fakt, že teď mi to nepřeskakuje. Nicméně když je zaplý, opravdu si nemyslím, že se ho nějak dotknu, a proto to přeskočí. Kolikrát jsem se na to soustředila a opravdu se ho nedotýkala a stejně to udělalo. Tak nevím, nicméně vypnutí touchpadu je alespoň nějakým řešením, na přednáškách to pomůže :).

Takže díky moc, nicméně stejně mi to vrtá hlavou...

Nu tak neni povrch toupadu nějaký špinavý? Od prachu atd...

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Sorry, že se vměšuju, ale možná to ani nemusí být touchpadem. Mě se to někdy stává i při psaní na normální klávesnici. Možná si ve fofru klepneš do šipek, nebo to může způsobit nějaká kombinace kláves...

No vzhledem k tomu že po vypnutí toupadu je to OK...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]