Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebují poradit.Mám inspekční kameru na mobil a nejde mě obraz,je pouze černá obrazovka,ale kamerá normálně funguje.Po připojení do mobilu svítí led na kameře.Kde může být problém?Mobil mám Lenovo C2 a kameru hobynaradi.cz/... Děkují moc.
Funguje s jinym telefonem? Zkoušel jsi jiné telefony a jiné aplikace? Teda napsal že funguje a nemá obraz to je něco.
Tak jsou to jsou prostě levný nářadí převážně z Polska, kde se to ve velkým nechávají vyrábět v Číně. Za 499,- co chces za spolehlivost. Je to generický výrobek s nálepkou Kaxl.
jo a typek si plete v 0:49 konektory mini a micro USB anebo je to USB C? Urco to neni miniUSB!
Ale jinak ta hračka vypadá z videa docela flexibilně... jak to bude s odolnosti a trvanlivosti je druhá věc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.