Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou najit titulky k filmu

Od: petr153 odpovědí: 8 změna:

Dobry den,stahnu si film i s titulky do pocitace.Potom si film pretahnu do tabletu ale titulky tam nejsou.Vyzkousel jsem mnoho prehravacu ale ani jeden titulky nenasel.Muzete mi prosim poradit?Dekuji ,preji pekny den Petr

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ty titulky nebudou vkreslené přímo do obrazu, ale patrně to bude zvláštní soubor .srt. To znamená, že si musíte v přehrávači nastavit "vložit soubor s titulky" nebo podobně a soubor .srt vybrat. Umí to VLC media player a le asi i některé jiné.

Samozřejmě při tom přetažení do tabletu MUSÍTE logicky přetáhnout nejen film ale i soubor .srt s titulky.

jd
hodnocení

0x

Copak my vime, jaky pouzivas prehravac v tabletu? Nahledni do dokumentace, zda podporuje a jaky format sub srt txt

Doufam, ze necekas, ze nekaky bezplatny player bude dokonaly? Ja na to mel pred >10 lety koupeny nejaky player do iOS. Ale poslednich 10 let pouzivam streamovani, sosac a jine. Staci se nekde domluvit. Nac ztracet cas stahovanim a shanenim titulku?

jd
hodnocení

0x

Ještě mě napadlo, jak se to dělalo před lety v počítači: oba soubory se musel jmenovat stejně, aby se to automaticky načetlo (a nemuselo rucne vybirat), ani potom ti to nejde? Zkus placeny prehravac, u ktereho je vyslovne napsane, ze podporuje titulky, v tomto pripade ve formatu .srt

Priklad:

Film.mkv - video
Film.srt - tittulky

Proč mu doporučuješ placenej přehrávač? VLC to umí taky. Samozřejmě podmínka je, aby měl staženo do tabletu jak video, tak .srt soubor.

karel556*

jd - proč placený přehrávač, VLC player přehraje film i s titulkama úplně perfektně, a dělá se to dosud, nejen před lety, pokud stáhnu film a titulky jsou zvlášť. To samé prakticky napsal i ernie.

jd

No proč, dneska to VLC už umí i ty titulky samo stahovat z webu, Ale tehdy (10 let zpět) to moc nefungovalo v tabletu a neumelo to vsemozne (tehdy piratske) kodeky, asi tehdy nebyly svobodné alternativy kodeků. Takže před těmi 10 lety v tabletu iOS, VLC moc nepřehrával stazeniny z ulozto !

Je to 10 let co to stahovani nedělám, neb používám streamy (zapnes, vidis) už jak to píšu, všechno co je ke stažení tak mnohdy bývá i na streamovacích platformách (sosac) a titulky jsou uz pridane. Je tam html5 player talze to jede i v tv i v tabletu, mobilu vsude.

Hlavně je to bez práce a bez čekání a bez nějakého kopírování a bez řešení problému s titulkama ... pokud tam něco nemají, napíšeš jim, oni to uploadují...

Ale pokud je někdo masochista, a rád si stahuje několik gigabajtů do tabletu a čeká než se začne koukat. Mě přišlo divné, že on psal, že zkoušel toho mnoho a VLC zná přece každý, pro desktop už je tu přes 20 let, tak by bylo divné, kdyby VLC tazatel nevyzkoušel...

OK. Na tom sosac jsou streamované filmy FHD i s vícekanálovým originál zvukem? Nebudu se registrovat, abych to zjistil, tak se ptám.

jd

Obvykle tam jsou stopa originální a stopa český dabing, ale můžeš si to vyzkoušet 1 min. zdarma bez registrace.

je to jenom polo HD - 720 P & SD... A myslím že to tam mají nahráno jako 4 verze a přepínáš to v tom Playeru

nejspíš existují i jiné systémy, kde to je ve Full HD i vyšší, Ale já mám tenhle zdarma a jede to v televizích, okem to není rozpoznat jestli to je Full HD nebo 720 P.

výhoda je, že ti jede streamu na jedny Aipy adrese, momentálně to funguje i na více adresách při jednom účtu ale psst.

Ono to jezdilo mnoho let i bez účtu třeba v kodi nebo enigmě, byl na to plugin

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]