Nejste přihlášen/a.
Dobry den,stahnu si film i s titulky do pocitace.Potom si film pretahnu do tabletu ale titulky tam nejsou.Vyzkousel jsem mnoho prehravacu ale ani jeden titulky nenasel.Muzete mi prosim poradit?Dekuji ,preji pekny den Petr
Ty titulky nebudou vkreslené přímo do obrazu, ale patrně to bude zvláštní soubor .srt. To znamená, že si musíte v přehrávači nastavit "vložit soubor s titulky" nebo podobně a soubor .srt vybrat. Umí to VLC media player a le asi i některé jiné.
Samozřejmě při tom přetažení do tabletu MUSÍTE logicky přetáhnout nejen film ale i soubor .srt s titulky.
Copak my vime, jaky pouzivas prehravac v tabletu? Nahledni do dokumentace, zda podporuje a jaky format sub srt txt
Doufam, ze necekas, ze nekaky bezplatny player bude dokonaly? Ja na to mel pred >10 lety koupeny nejaky player do iOS. Ale poslednich 10 let pouzivam streamovani, sosac a jine. Staci se nekde domluvit. Nac ztracet cas stahovanim a shanenim titulku?
Ještě mě napadlo, jak se to dělalo před lety v počítači: oba soubory se musel jmenovat stejně, aby se to automaticky načetlo (a nemuselo rucne vybirat), ani potom ti to nejde? Zkus placeny prehravac, u ktereho je vyslovne napsane, ze podporuje titulky, v tomto pripade ve formatu .srt
Priklad:
Film.mkv - video
Film.srt - tittulky
Proč mu doporučuješ placenej přehrávač? VLC to umí taky. Samozřejmě podmínka je, aby měl staženo do tabletu jak video, tak .srt soubor.
jd - proč placený přehrávač, VLC player přehraje film i s titulkama úplně perfektně, a dělá se to dosud, nejen před lety, pokud stáhnu film a titulky jsou zvlášť. To samé prakticky napsal i ernie.
No proč, dneska to VLC už umí i ty titulky samo stahovat z webu, Ale tehdy (10 let zpět) to moc nefungovalo v tabletu a neumelo to vsemozne (tehdy piratske) kodeky, asi tehdy nebyly svobodné alternativy kodeků. Takže před těmi 10 lety v tabletu iOS, VLC moc nepřehrával stazeniny z ulozto !
Je to 10 let co to stahovani nedělám, neb používám streamy (zapnes, vidis) už jak to píšu, všechno co je ke stažení tak mnohdy bývá i na streamovacích platformách (sosac) a titulky jsou uz pridane. Je tam html5 player talze to jede i v tv i v tabletu, mobilu vsude.
Hlavně je to bez práce a bez čekání a bez nějakého kopírování a bez řešení problému s titulkama ... pokud tam něco nemají, napíšeš jim, oni to uploadují...
Ale pokud je někdo masochista, a rád si stahuje několik gigabajtů do tabletu a čeká než se začne koukat. Mě přišlo divné, že on psal, že zkoušel toho mnoho a VLC zná přece každý, pro desktop už je tu přes 20 let, tak by bylo divné, kdyby VLC tazatel nevyzkoušel...
OK. Na tom sosac jsou streamované filmy FHD i s vícekanálovým originál zvukem? Nebudu se registrovat, abych to zjistil, tak se ptám.
Obvykle tam jsou stopa originální a stopa český dabing, ale můžeš si to vyzkoušet 1 min. zdarma bez registrace.
je to jenom polo HD - 720 P & SD... A myslím že to tam mají nahráno jako 4 verze a přepínáš to v tom Playeru
nejspíš existují i jiné systémy, kde to je ve Full HD i vyšší, Ale já mám tenhle zdarma a jede to v televizích, okem to není rozpoznat jestli to je Full HD nebo 720 P.
výhoda je, že ti jede streamu na jedny Aipy adrese, momentálně to funguje i na více adresách při jednom účtu ale psst.
Ono to jezdilo mnoho let i bez účtu třeba v kodi nebo enigmě, byl na to plugin
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.