Nejste přihlášen/a.
pokut ten pocitac budes puzivat jen opcas tak ti jeste vidrzy dlouho ale kdysna nem bude delat narocni veci tak ti muze kdikoliv prestat fungovat
No tak to pravda není. Součástky stárnou tak jako tak a naopak pokud něco používáš, pak to budeš používat nahodile párkrát za rok tak ti to odejte spíš dříve než později. Ale nejde to paušalizovat, je to o konkrétních dílech a trochu i štěstí. A jestli budeš zatěžovat pc na 10% a nebo třeba 80% to už hraje minimální roli.
A laskavě se nauč psát.
Je pravděpodobné, že zdechne baterka ne základní desce, zblbnou hodiny a datum. Pokud je PC opravdu vykopávka (mnohem starší, než 10 let), může se potom stát, že při startu nerozpozná disk a bude chtít nějaké parametry. Spolehlivost samotného disku po 10 letech klesá, i když ho nezapínáte. Mně zdechnul externí zálohovací disk i když byl použit jen párkrát.
nedáno se mi rozbil HDD v notebooku cca. 5let starý ale dříve jsem na něm hrál hry a byl denně používaný, tak se bojim aby, se nerozbil i HDD v stolním pc, je hodně málo používaný hodně málo myslím jednou za dva měsíce cca. 1-2 hodiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.