Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Email na Seznamu

Od: a2n odpovědí: 8 změna:
Mam 2 emailove adresy a ted mam jednu na Seznamu a tu druhou,kterou víc používám tam nemuzu dostat. Kdyz u te prvni se chci odhlasit nejdete to a kdyz tam dam dalsi ucet, je tam furt ta první adresa a nejde mi to přepnout nebi změnit.diky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A pokud máte mobilní telefoun, tak máte ještě třetí adresu - tu nejlepší.

mnd®
hodnocení

0x

Na seznamu mám ,,adresy,, a i na centrumu a když dám odhlásit,tak se přihlásím jiným jménem a heslem a jde to.Nyní vyzkoušeno.Takže něco děláte špatně.S tím že bych se nemohl odhlásit z e-mailu jsem se ještě nesetkal.To musí být virus velkej jak prase aby tohle dokázal.

patamat
hodnocení

0x

Používáte poštovní aplikaci (poštovního klienta), nebo se přihlašujete přímo do seznam.cz?

Poštovní aplikace můžou mít několik e-mailových účtů současně.

Emailový účet také... třeba ten od Google. A konec konců to umí i ten na Seznamu.

hodnocení

0x

Mám dvě adresy na seznamu. Jsem na jedné z nich, dám odhlásit a nabídne se mi ta druhá. Děláte to jinak? Možná špatně.

a2n
hodnocení

Diky, takhle jsem to chtěla, ale po odhlaseni se mi ta druhá adresa nenabídne.Jak jste tam tu druhou zadal?Možná jsem to udelala blbe.

hodnocení

0x
Proč se lidi nenaučíte používat emailový klienty? Účtů kolik chci a nemusím se nikam přihlašovat.

a) neriskuji, že si v příloze stáhnu něco čeho se budu obtížně zbavovat

b) nemusím nic instalovat

c) nemusím řešit volné místo na uložení emailové komunikace

d) totéž zvládá email od Google, který mám díky mobilu neustále po ruce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]