Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Watsapp aplikace

Od: novak1* odpovědí: 8 změna:

Používa nekdo watsapp . To je jen na soukromnou komunikaci , neco takové jako sociálna síť?

Jeden mi dal číslo ať mu zavolám na watsapp a jsu z toho jelen.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, je to aplikace určená (všem bez rozdílu) ke komunikaci - hovor, videohovor, psaní. Nainstalujete si aplikaci, přidáte si tel. číslo do Kontaktů a už zdarma používáte. Zdravím!

doplněno 01.08.22 20:42:

Komunikujete s každým, kdo Vám dá své tel. číslo (nebo ho už nyní máte v Kontaktech) a zároveň má tuto aplikaci nainstalovanou. Zkuste si to a sám přijdete na to, jak používat (např. malá ikonka sluchátka je hovor a malá ikonka kamery je videohovor). A je to zdarma.

novak1*
hodnocení

Mužu komunikovat s hocikým alebo jenom s tým koho znám? S tým kto mi dal číslo.

jendad

Aplikace si prohlédne váš telefoní seznam a ukáže kdo má watsapp . Těm naopak zároveň ukáže , že už ji máte i vy a je jen na nich zda vás budou chtít kontaktovat . Vy samozřejmě mužete také. Mužete posílat textovky , forky , videa atd. Mužete samozřejmě i více lidem a vytvařet skupiny , kterým to pošle hromadně.

novak1*
hodnocení

Tam budu telefonovat. Tam už nepotrebuji sim kartu k tomu telefonování ani mobilný telefon?

zaseja

jede to přes data, takže v případě signálu wifi ti to bude volat zadarmo, bez wifi pojedeš přes data a ty už záleží, jak to máš zařízené, ale bez simky jedině wifi nebo internet na tabletu a nebo v počítači, pak nepotřebuješ talafon.

novak1*
hodnocení

Je to pdobné jako Skype?

ben®

novak1 - nevím, nemám tu aplikaci. Mám je WhatsApp

Trochu podobné, pro mě přes mobil jednodušší...tedy WhatsApp

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]