Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznamová stránka bez reklam,kdo to zkusil?

Od: karina odpovědí: 5 změna:

Mezi videi běží nabídka s možností " placená videa bez reklam " máte s tímto zkušenost? Mně osobně nejvíc otravují reklamy mimo videa,ty se tu objevují na základní stránce Seznamu.cz a to stále a denně buď po té,co si vyhledávám nějaké informace na googlu a ty se mi zobrazují měsíce i roky ! Vztahuje se tato reklama na tuto službu či nikoliv.Dosáhnlo to takové otravy,že reklama na Zboží.cz je blikající a kývající,nedá se to vydržet :( Prosím a děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jd
hodnocení

2x

Ivoš z něčeho to letadlo platit musí... A ty miliardy asi nemá tak jen tak za nic pro nic... tak já teď se rozhodl vyzkoušet, co to udělá s videoobsahem

Je tam psáno videa bez reklam takže chápu že se jedná pouze o videa. Nebo si myslíš, kdyby ti zrušili všechny i bannerové reklamy, že by se tím nepochlubil i?

karina
hodnocení

No právě...přesně o to mi jde.Ty videa jdou,pokud je otevřu,ale ta dennodenní opakující a teď dokonce blikající/hýbající je nesnesitelné,to by měli psychologové zakázat,ale víme,že dnes už neplatí nic ,pouze síla vůdců,Díky pozn,Kdo je Ivoš?

jd

Neznas adblock?

cs.wikipedia.org/...

karina
hodnocení

Aha,jo,tak to mi hned nenapadlo ...

karel556*
hodnocení

0x
Prohlížeč Opera má možnost blokovat reklamy, celkem jsem s Operou spokojen, a navrch Adblock je je to super. Ovšem pokud používáte "oblíbený Chrome", tak se nedivte že se to reklamou jen hemží:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]