Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PayPal a bitcoin

Od: tottora odpovědí: 1 změna:
Ahoj chci se zeptat, mam kamaráda z USA a známe se nějakou dobu. Chce mi poslat peníze co mi dluží a chci to do mé měny. Ale ukazuje to: charges in bitcoin a posila mi odkaz na stránku bitcoin.org a chce to po mě kartu a on mi odeslal nějaký odkaz. Nemůže jít o scam? Protože na te stránce chtějí moje údaje o kartě atd. a ze já si mam koupit bitcoiny.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jd
hodnocení

0x

Na KTERE strance? Posli screenshoty. Aby byly vidět i adresní řádky celé, pak jde teprve identifikovat, jestli jde o Scam a tvůj "manarád" tě chce okrást.

jak to souvisí s Paypal?

pokud chceš penize prijimat, tak bys mel mit ucet na PP anebo wallet pro btc. Případně Paj pal už něco umí s Bitcoin M ale nevím co a nezkoušel jsem to a tyhlety obezličky jsou jenom pro hloupé...

Pokud ti ale ON chce poslat Bitcoiny, tak si založ svoji peněženku a vygeneruj si BTC adresu na tu ať ti ON pošle, pokud nebudeš schopen poslat ani ty screenshoty, tak obecná rada zní, když tomu nerozumíš, nikdy neklikej na odkazy, co ti pošle ten, který ti má zaplatit! To plátce má klikat na odkazy inkasujícího, nikdy ne naopak !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]