Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Galaxy A51 - otisk prstu

Od: yas odpovědí: 5 změna:

Zdravím vás, komunito! Před nedávnem jsem dával vyměnit displej a baterii na A51, předtím otisk prstu jakž takž šel... ale stávalo se mi že třeba nešel přidat... a tak, prostě sonická čtečka... Když jsem ho teď zapl, nejde načíst, vždy píše hlášku "Je nutné zakrýt celou čtečku", což dělám... ale stále nic. Zkoušel jsem vše možné... tovární reset... flashnul jsem tam čistě fimware... aktualizoval vše možné, a nic... nějaký nápad, popřípadě rada? díky moc...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Reklamace opravy.

olinl
hodnocení

1x

Příbuzný na tu čtečku v S A51 také nadává, že občas nefunguje jak má, ale pokud je ten tvůj telefon už opravovaný, tak souhlas s opětovnou reklamací, že přestala čtečka fungovat po opravě. Je možné, že konektor čtečky otisků v telefonu při výměně displeje/baterie nedosedl do protikusu a hází to teď "nesmysly". Jinak nový snímač stojí 120-160,- Kč

Mám A51 a čtečku má display. Tam nebude extra čtečka.
olinl

maverick-extra na zádech mobilu není, je pod displejem Samsung Galaxy A5/...

yas
hodnocení

0x
Díky všem.
Došel jsem do servisu, uznali svoji chybu a na své náklady provedli nápravu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]