Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , přátelé doporučte mě chytré hodinky, které by měli aplikaci i hodinky v češtině. Moc děkuji
Dost záleží na cenovém rozpětí, funkce nebo vzhled. Osobně jsem na klasické kulaté, někdo preferuje hranaté kvůli většímu displayi a lepší navigaci, někdo zase fitness náramky. Hodinky od Apple nebo s WearOS jsou sice nabité funkcemi, ale zase je třeba počítat s vyšší cenou a jednodenní (u některých výrobců se dá dostat i na dva, max tři dny) výdrží na baterii. Osobně mám Amazfit GTR 3 Pro, elegantní vzhled, hromada sportovních funkcí, možnost nahrát si vlastní hudbu nebo vyřizovat telefonáty jako handsfree, výdrž na baterii přibližně 5-7 dní, dle využití. Levnější varianta GTR 3 (ne Pro) má výdrž ještě lepší, cenu nižší, ale musí se obejít bez funkce telefonu, paměti, menší display. Bohužel žádné nemá NFC. Přítelkyně má Huawei GT3 42mm a také spokojenost, jen trošku problém s instalací aplikace, kvůli absenci Google.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.