Zdravím. Můj osobní účet na Facebooku byl zablokován,protoze můj propojeny instagram porušil podmínky .. jen ten instagram už asi 2 roky nepoužívám,takže ho někdo nejspíš používal za mě .. prosím o radu.. mohu nějak dostat svůj Facebook účet zpět? .. vyzkoušel sem snad skoro vše .. pokud by to někdo dokázal,rád se dotyčnému finančně odměnim.
To jako vážně? Chápete, že u nich na podpoře vidí přihlášení na instagram? Ano Facebook je propojen s Instagramem a opravdu i co do pravidel! A neříkejte nám, že vám nenapsali důvod blokace. Nehledě na fakt, že jen tak z ničeho nic vám opravdu účet nezablokují. To dělají až po opakovaném porušení z vaší strany. Jestli vidí informace, že jste to na Instagramu byl vy a snažíte se tvrdit, že ne, to se pak moc nedivím neochotě s vámi komunikovat
Zjavne mate zalubu v porusovani pravidiel, tu tiez kladiete opakovane tu istu otazku. Inu odpoved ako riesit to z podporou FB vam nik neda, nepiste to sem zase.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.