Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde a jak stáhnout kalendář na plochu monitoru?

Od: karlosdos* odpovědí: 5 změna:

potřebuji malý kalendář na plochu , když to hledám na stahuj.cz , nejde mi to instalovat , jenom odkaz , stejné je to na stmívání , šetřič obrazovky , chci tam akvárium. Poraďte mi prosím jak postupovat . Mám OS WIN10 ,32BIT.

Děkuji , jsem 70letý důchodce.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

lWindows mnel přímo aplikaci na různé widgets, dne si je stáhnete z Microsoft store

Vlezu na stránky Windovs stores, kde si dám vyhledat "Widget Launcher"

Nainstaluji do pc a nastavím co chcu

Kde a jak stáhnout kalendář na plochu monitoru?

mate59
hodnocení

1x

Na liště dole vpravo jak máte datum a čas,když na to kliknete, vyjede vám kalendář.

karlosdos*
19.07.22 18:08
hodnocení

32gb

karlosdos*
hodnocení

no jo, ale jak nainstaluji? to nevím , nejsou to jen placené prográmky?

Ne je to zdarma

Vlezte přímo do obchodu Microsoft store, tam dejte vyhledat Widget launcher, pak klik na získat , počkat až se nainstaluje a pak klik otevřít. No a tam už si vyberete co chcete na ploše monitoru

Kde a jak stáhnout kalendář na plochu monitoru? #2
Kde a jak stáhnout kalendář na plochu monitoru? #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]