Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odebrání lidi ze seznamu kontaktu v messengeru

Od: dejna odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.

Dotaz se týká odstranění "lidí"z messengeru, které NEJSOU mými přáteli, většinou se kontakt nahrál z komunikace z bazarů apod, a já je vidím neustále online. Dřív šly kontakty odstranit přímo v messengeru. Ted mi to nabízí pouze blokovat. Já už tyto lidi nechci mít v kontakt listu a abych je viděl online a oni mě. Jak se to dá udělat? Nechci přímo blokovat zprávy, ale chci je prostě z toho messengeru zase odstranit. Jde to? Případně poradí někdo co s tím?
Děkuji. Dejna

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1.Zkoušel jste toto? Je to jednoduché, musí se to udělat v PC, nechápu, proč to nemůže jít i v té mobilní aplikaci. Zde odkaz

2.Nebo v mobilní aplikaci u dané osoby dáte OMEZIT, případně je možno ZRUŠIT OMEZENÍ

doplněno 21.07.22 15:22:

Zkuste projít tento odkaz, možná pomůže...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]