Jak obnovit chat na Messengeru po jeho mylném odstranění? Měla jsem důležitou pracovní skupinu na Messengeru a omylem jsem si ji smazala (namísto archivace) a tak přišla i o veškerá data . Nevíte prosím někdo, co bych mohla udělat pro jejich zpětné získání? Bojím se že to asi už nepůjde. Zatím mě napadlo stáhnout veškerá svá data z celé aplikace, že se mi to stáhne a bude to na PC ve složce stahování v hmlt. Počítačům atd. moc nerozumím, ale snad se ty zprávy obnoví a stáhnu si je do počítače. Jen nevím jestli to tak funguje.
Zdravím , je mi líto , ale jak to jednou smažete , tak je to nevratné . Možná snad nějaký hacker . Ti umí najít vše . Možná ještě zkusit napsat na podporu aplikace , jestli to mají na serverech uložené . Hezký večer Mario
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.