Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jako obnovit odstraněnou konverzaci v Messengeru?

Od: tymedostavas® odpovědí: 2 změna:
Jak obnovit chat na Messengeru po
jeho mylném odstranění? Měla jsem důležitou pracovní skupinu na Messengeru a omylem jsem si ji smazala (namísto archivace) a tak přišla i o veškerá data . Nevíte prosím někdo, co bych mohla udělat pro jejich zpětné získání? Bojím se že to asi už nepůjde.
Zatím mě napadlo stáhnout veškerá svá data z celé aplikace, že se mi to stáhne a bude to na PC ve složce stahování v hmlt. Počítačům atd. moc nerozumím, ale snad se ty zprávy obnoví a stáhnu si je do počítače. Jen nevím jestli to tak funguje.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím , je mi líto , ale jak to jednou smažete , tak je to nevratné . Možná snad nějaký hacker . Ti umí najít vše :) . Možná ještě zkusit napsat na podporu aplikace , jestli to mají na serverech uložené .
Hezký večer
Mario

jd
hodnocení

0x

A ti ostatni ze skupiny ty zpravy NEMAJI? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]