Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozdější opětovný přechod na Windows 11?

Od: radimk odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,v současné době mám Windows 10 Home FPP a chtěl bych přejít na Windows 11. Pokud mám správnou informaci, tak přechod zdarma na W11 by měl být možný do 31.12.2022 viz seznamzpravy.cz/...

Otázka je, pokud někdy v prosinci tohoto roku přejdu na W11 a někdy v následujících letech budu třeba kupovat zcela nový PC a opět budu chtít nahodit operační systém, tak mohu bez problémů stáhnout již ISO W11 ze stránek MS a jen zadat licenční kód z W10?

Jde mi o to, že pokud bych nahodil W10 z USB, tak mi po tomto datu již nebude nabídnuta možnost bezplatného přechodu na W11, tak mne zajímá, jak to funguje, abych neporušil licenční podmínky.Mockrát děkuji Radim

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel556*
hodnocení

0x

Pokud máte systém aktivovaný pomocí digitální licence propojený s vaším účtem Microsoftu, tak není problém aktivovat nový Windows v novém počítači, jde prakticky "jen o změnu hardware".

karel556*
Jen doplním, že pokud budou Windows 10 plně podporovány až do října roku 2025, tak nechápu, proč bych na Windows 11 nemohl bezplatně přejít až v říjnu 2025, to zase blb na Seznamu klasicky plácá blbosti, navíc, je to informace z loňského roku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]