Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,v současné době mám Windows 10 Home FPP a chtěl bych přejít na Windows 11. Pokud mám správnou informaci, tak přechod zdarma na W11 by měl být možný do 31.12.2022 viz seznamzpravy.cz/...
Otázka je, pokud někdy v prosinci tohoto roku přejdu na W11 a někdy v následujících letech budu třeba kupovat zcela nový PC a opět budu chtít nahodit operační systém, tak mohu bez problémů stáhnout již ISO W11 ze stránek MS a jen zadat licenční kód z W10?
Jde mi o to, že pokud bych nahodil W10 z USB, tak mi po tomto datu již nebude nabídnuta možnost bezplatného přechodu na W11, tak mne zajímá, jak to funguje, abych neporušil licenční podmínky.Mockrát děkuji Radim
Pokud máte systém aktivovaný pomocí digitální licence propojený s vaším účtem Microsoftu, tak není problém aktivovat nový Windows v novém počítači, jde prakticky "jen o změnu hardware".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.