Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
při surfování po NETu mi u skoro každé 1.stránky vyskočí varování Nastavení souhlasu se soukromím a pod.
Co a ked mám kde pls nastavit, aby mě to počád neotravovalo?
Děkuji předem za odpo.
jj
1x
Akorát začátkem roku to tase vylezlo ze záhrobí, prože EU 1.1.2022 poručila, že ty dialogy mají mít novelizovaná pravidla ale stačilo 20nových selektirů a je klid
0x
A jaký používáte prohlížeč? Jestli Chrome, mrkněte na I dont care about cookies, to možná pomůže - jenom tak v prohlížeči to zablokovat asi nejde. Cookies prakticky neškodí, slouží především k cílení reklamy a jestli vás tak hrozně obtěžuje půlvteřinové odkliknutí, tak místo sezení u PC koukejte z okna, při tom na nic klikat nemusíte.
"Cookies prakticky neškodí"
Cookies sice prakticky neškodí, ale jsou otravné. Já osobně netoužím po cílené reklamě, statistikách a podobných nesmyslech. A když pak zjistíte, že máte těchle souborů v počítači 25000 a zabírá Vám to nezanedbatelnou část disku, už to tak neškodné není. A při neustálém odklikávání nesouhlasu mi sice prst neupadne, ale proč to mám dělat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.