Nejste přihlášen/a.
zdravím všechny, přestal nám fungovat mini notebook, co jsme si brávali na cesty, proto chci pořídit nový (jen nějaký obyčejný, ne moc náročný finančně ani technicky) a zároveň bych ráda pořídila i tv tuner, abychom na něm mohli chytnout signál DVB T2. Nikde jsem se nedočetla, že by to nešlo, ale taky jsem vyloženě nenašla, že by se to běžbě dělalo, myslím v tom mini notebooku. Jedná se mi konkrétně o UMAX VisionBook 12W. Můžu se spolehnout, že v něm bude tv tuner normálně fungovat? Musím se zaměřit při výběru PC a tuneru na něco konkrétního? Samozřejmě chápu, že musím být v dosahu tv signálu. Děkuji za odpověď, Martina
takže když se píše u výkonu grafické karty, že je základní, a výkon procesoru, že je nižší, tak je to asi blbý, že...:-/
No jedině vyzkoušet, aby z toho nakonec nebyla slideshow...
Ale ono dnes i ty základní grafické chipy mají jakous takous akceleraci videa... takze 1080p by to mohlo zvladat v 50 Hz... pokud teda nekoupíte něco ultra Hyper spořívého, jako byly pred 10 lety netbooky Atom tusim? Vydr 12 hodin a video na tom fakt neslo
můžete to koupit dohromady, a do 14 dnů vrátit...
ale když se píše u daného tv tuneru, že je potřeba Intel i5 3GHz a vyšší a u vybraného notebooku je frekvence procesoru jen 1,1 GHz, tak je to asi nedostačující, ne? Nebo pletu něco, co spolu nesouvisí? I to je možné...
nečetla, pardon My jednu smart tv máme, ale nechce se nám ji pořád (tedy ne pořád, ale častěji, než by se nám chtělo) demontovat z úplně blbě vymyšleného držáku na stěně v dětském pokoji a brávat ji s sebou do karavanu. Navíc přece jenom takový noťas se tak snadno nepřevrátí ze stolu, snadněji se přemístí tam, kam je potřeba bez natahování prodlužky atd... a když už se nám ten starý porouchal, tak jsem si říkala, že je to třeba příležitost to vyřešit takhle a líp...praktičtěji. No, ale nejsem si tím teda jistá.
aha, takže ne vždycky je nutno se řídit systémovými požadavky? To je docela dobrá zpráva. Akorát že při mé smůle a "znalostech" určitě vyberu něco špatně. Asi mi nezbývá než cesta pokus omyl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.