Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám prosbu na domovské stránceúSeznam Mozzilafiefox/ se mi ztratily některé ikony programů jako DownloadHelper,překladač cizích textů,jak je dostanu zpět do okna?Děkuji
Špatně jsem se vyjádřil,ale v podstatě jde o to,že se mi ikonka z kuličkami právě ztratila.
No ikona s kuličkami se ti objeví jem když začneš přehrávat video, pokud to máš povoleno v doplňcích, jinak vypadá takhle
Díky moc,já ho mám v doplňcích nainstalovaný,ale nespouští se,aktualizace jsou O.K,díky snad si s tím nějak poradím
Právě ta ikonka mi chybí v nastavení,vím,že se vždy aktivovala při spuštění hud.,nebo videosouboru,teď ji tam právě nemám
Není za co, každý z nás někdy začínal, chce to trpělivost, hledat rady na google, poradách a zkoušet
Já bych řekl - pravým tlačítkem kliknout na na horní lištu (ne vrchní modrou) vyskočí okno kde jsou ikony, a třeba tam najdeš tu ztracenou ikonu. Drapni ji myší, hoď na lištu kde ji chceš mít - dej OK. Dej vědět jak to dopadlo. Jamaca
Můžeš sem dát prosím screenshot, jak vypadá to okno s ikonami, které Ti vyskočí po kliku pravou myší na lištu? Díky.
No mně to došlo, že měl na mysli tohle. Ale to okno nevyskočí po kliknutí pravou myší na lištu, ale až po kliknutí na "Vlastní" v nabídce, která vyskočí. Je dobré to psát přesně, aby to nemátlo začátečníky. Jinak souhlasím, že problém může být v nastavení DownloadHelper a přeinstalace by to zřejmě vyřešila nejlépe.
Zkopíruju obrázek, dám vložít do příspěvku, vyskočí další okno - z hlediska bezpečnosti vložte do tohoto okna - dám vložit - nic se neobjeví _ nereaguje _ nevloží. ...Vložit obrázek dole mám zatrženo. jamaca
Udělám screen, který uložím někde v PC, tady pod tím oknem označím: Chci vložit obrázek, klepnu na Vložit, v dalším okně tlačítkem Procházet najdu screen v počítači a klepnu na Přidat obrázek
Snad jsem na nic nezapomněla
doplněno 15.03.09 22:36:Může nějaká dobrá duše smáznout předešlý pokus o příspěvek? Nevím proč se mi to objevilo 2x. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.