Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konfigurace DownloadHelper

Od: caligula* odpovědí: 23 změna:

Dobrý den,mám prosbu na domovské stránceúSeznam Mozzilafiefox/ se mi ztratily některé ikony programů jako DownloadHelper,překladač cizích textů,jak je dostanu zpět do okna?Děkuji

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x
Sice z tohoto "na domovské stránceúSeznam Mozzilafiefox/" nejsem moc moudrá, na které domovské stránce, ale DowloadHelper je doplněk FF a když spustíš na netu nějaké video, objeví se ti nahoře v liště ikona barevných kuliček a možnost stažení (pokud jde video stáhnout)
Jinak fakt nerozumím, na co se ptáš
caligula*
hodnocení

Špatně jsem se vyjádřil,ale v podstatě jde o to,že se mi ikonka z kuličkami právě ztratila.

sondaw*

No ikona s kuličkami se ti objeví jem když začneš přehrávat video, pokud to máš povoleno v doplňcích, jinak vypadá takhle

Konfigurace DownloadHelper
sondaw*

Nastavení mám takové

Konfigurace DownloadHelper #2
caligula*
hodnocení

Díky moc,já ho mám v doplňcích nainstalovaný,ale nespouští se,aktualizace jsou O.K,díky snad si s tím nějak poradím

caligula*
hodnocení

Právě ta ikonka mi chybí v nastavení,vím,že se vždy aktivovala při spuštění hud.,nebo videosouboru,teď ji tam právě nemám

sondaw*

Odinstaluj ten doplněk a nainstaluj znovu

caligula*
hodnocení

Zkusím to,ještě jednou děkuji za laskavost,jsem začátečník a plavu v tom.

sondaw*

Není za co, každý z nás někdy začínal, chce to trpělivost, hledat rady na google, poradách a zkoušet:)

jamaca*

Já bych řekl - pravým tlačítkem kliknout na na horní lištu (ne vrchní modrou) vyskočí okno kde jsou ikony, a třeba tam najdeš tu ztracenou ikonu. Drapni ji myší, hoď na lištu kde ji chceš mít - dej OK. Dej vědět jak to dopadlo. Jamaca

pravdomluvny*

Můžeš sem dát prosím screenshot, jak vypadá to okno s ikonami, které Ti vyskočí po kliku pravou myší na lištu? Díky.

sondaw*

Zřejmě myslí tohle, jestli si tam ikonu omylem nepřesunul, nic jiného totiž nikde není

Konfigurace DownloadHelper #3
pravdomluvny*

No mně to došlo, že měl na mysli tohle. Ale to okno nevyskočí po kliknutí pravou myší na lištu, ale až po kliknutí na "Vlastní" v nabídce, která vyskočí. Je dobré to psát přesně, aby to nemátlo začátečníky. :) Jinak souhlasím, že problém může být v nastavení DownloadHelper a přeinstalace by to zřejmě vyřešila nejlépe.

jamaca*

Jo, to jsem myslel, taky se mi kdysi ikony ztratily a musel je ručně vrátit.

Jamaca

jamaca*
Nevím proč - ale nejde mi sem vložit obrázek - je určená nějaká velikost?
jamaca
sondaw*

To netuším, sejmu obrázek a vložím, na velikost jsem nikdy nekoukala

jamaca*

Zkopíruju obrázek, dám vložít do příspěvku, vyskočí další okno - z hlediska bezpečnosti vložte do tohoto okna - dám vložit - nic se neobjeví _ nereaguje _ nevloží. ...Vložit obrázek dole mám zatrženo. jamaca

sondaw*

Udělám screen, který uložím někde v PC, tady pod tím oknem označím: Chci vložit obrázek, klepnu na Vložit, v dalším okně tlačítkem Procházet najdu screen v počítači a klepnu na Přidat obrázek

Snad jsem na nic nezapomněla

doplněno 15.03.09 22:36:

Může nějaká dobrá duše smáznout předešlý pokus o příspěvek? Nevím proč se mi to objevilo 2x. Děkuji

caligula*
hodnocení

Moc děkuji ,konečně se to podařilo šlo to přetáhnout a funguje to,ještě jednou díky moc!

sondaw*

Udělám screen, který mám někde v PC, tady pod tím oknem označím: Chci vložit obrázek, klepnu na Vložit

jamaca*

Zobrazí se ti další okno? Jamaca

caligula*
hodnocení

Díky moc,šlo to přetáhnout

caligula*
hodnocení

Děkuji moc,šlo to přetáhnout

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]