Nejste přihlášen/a.
tisknu spokojene na HP LJ 5L (minule stoleti) jenze ma jen LPT a tak k ni mam printserver s LPT (Asus WL500g) a nemam k ni driver na Win11, takze k tomu musim mit stary notebook s Win7 a neumim na ni take tisknout z tabletu (app HP SMART ji nepozna)...
Treba nekdo chytry mi rekne, kde sehnat driver pro Win11, a jak na ni tisknout z tabletu, pres jakou ios aplikaci by to slo (je v LAN siti viz oleg.wl500g.info/... kde uvidite, jak se tvari)
Pripadne kapitola RAW Printing zde: oleg.wl500g.info/
pleteš se!
Když už chceš dávat ultimátní a sarkastické odpovědi, tak se nejprve přesvědč, třeba u olega, já jsem dal i odkazy.
*
WL500g má i paralelní i USB port. Chceš snad foto? Já to mám připojené na paralelní T port, a s windows 7 to normálně tiskne, windows 11 jsem nepochodil bo neni driver od HP
Přidal jsem i obrázek, tady na oleg.wl500g.info/... odkazu vidíš, jak ten tiskový server LPT / USB funguje (rozlišuješ se to číslem portu: specify 9101 for LPT printer or 9100 for USB one , je to normální RAW printing. Ale je nurný HPLJ5L driver pro Windows.
takže print server nehraje žádnou roli, dávám jen jako ukázku toho, že na tu tiskárnu můžu tisknout z jakéhokoliv počítače přes (i bezdrátovou) síť
je to úplně stejné, jako kdybych chtěl tisknout napřímo z windows 11 na tu tiskárnu... což se mi nepovedlo
otázka jde zjednodušit: jak tisknout z windows 11 na Laser jet 5L
OK, tak se můžem dohadovat jestli jsi napsal premium, deluxe, nebo nic, což by stejně nikdo nikdy nenapsal.
Proč jsem napsal to co jsem napsal je, že mi nesedělo zapojení. Nemusíš mi popisovat jak to funguje, měl jsem tak dvě tiskárny v minulosti.
Předpokládám, že tohle jsi prošel a řešil přes řežim kompatibility
answers.microsoft.com/...
ALE, driver pro Win11 je normálně ve WIN11. Ten fakt nejde? Jen se musí dotáhnout windows update, bez toho to ukazuje minimum ovladačů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.