Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funguje vám CT živé ivysílání

Od: herd® odpovědí: 8 změna:

Nefunguje mi živé vysílání ( ceskatelevize.cz/... Každou vteřinu to načítá soubor https: ivys-vst09-1.o2tv.cz/... https://ivys-vst09Každou vteřinu to načítá soubor ivys-vst09-1.o2tv.cz/...https : httasdps://ivys-vst09--1.o2tv.cz/aa/cccy/1657617718473/ad69fdd27bdde675f4d rxyyy/dna-102-tv-pc/dash/AST-1657584000/1101-1502/abcdefgh.m4sd neNeúspěšně s chybou 404 not found.

Normální videa (archivy) na ivysilani.cz jdou, ale musím ladit useragenta, funguje to jen s simulací Firefox a OS Mac OS X,, v jiných případech o háže různé chyby, strának buď je zaseklá s černý oknem a animovaným progressbarem dole a nebo to ukáže :( smajlíka, že došlo kchybě načítání

Tent Browser Je Chrome.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jd
hodnocení

0x

ceskatelevize.cz/... Funguje normalne ze site O2/Cetin/Safari (apple)

neuvedl jste vašeho poskytovatele internetu, a tam může být problém! Případně nějaký proxy server na cestě. Můžete vyzkoušet i aplikaci iVysílání pro mobilní zařízení

ps: chrome nebrat

hodnocení

Ano, technicky jsem narazil na jednu podivnost ctelevize.cz streamování, že vysílá pakety dlouhé kolem 600B místo běžné kolem 1440B(když to šlo, na více pc, ze stejné sítě minimálně).
Ale jestli mám špekulovat na problém se sítí, tak se mi to nezdá, jelikož když si vezmu to doménu ivys-vst09-1.o2tv.cz/... ze které se vrací 404 na ty m4S soubory, tak "/mpd"soubor přichází v pořádku
ivys-vst09-1.o2tv.cz/...
- ok obsahuje platný soubor

proxy server - to by se přes https "profláklo"(ledaže by měl přístup k privátnímu klíči-ve spolupráci) ! nic takového není
jd

Já ale nevím, co řešíš? Sdělil jsem ti, že odkaz funguje ale ten tvůj odkaz z prvního postu nefunguje, protože jsi špatně dal interpunkci.

Funguje i aplikace ivysílání. Live čt.
napsal jsem ti, abys chrome nepoužíval

dlouhé pakety = delší zpoždění

jm
hodnocení

0x
U různých prohlížečů mi ČT jede tak pár minut než se sekne. Ale je to tak od začátku jejich vysílání online. Zápasy je nemožné sledovat, filmy málo kdy . Přitom nova, prima, všechny jejich varianty funguje dobře bez sekání v nejlepší kvalitě.
ČT tedy sleduji jen v neděli na TV.
jd

Lidi, o jakých prohlížečích to mluvíte? To sedíte u pc?

A od doby, kdy chytrá aplikace iVysílání podporuje PiP/picture in picture, tak ani na mobilním zařízení nepotřebuji pouštět přes webovou stránku :)

mám iPad a iPhone (a akcie Applu) a možná i proto se mi nikdy nestalo, že by iVysilani nefungovalo? Chrome a Android? NEBRAT!

to už mi spíše haprovalo sekalo hbbtv u Primy (tedy kdyz jsem se k takove tv dostalj, někdy po reklamě se už nerozjelo. TV nova nevim, placene voyo nemam a tv nova vubec nekoukam... Serialy se daji sehnat na sosaci ci jinde, ale roky jsem na jejich produkci (tv nova) myslim nekoukal.

hodnocení

Mluvím o prohlížeči na počítači v dotazu.
Ale mimojiné : Na mobilu Mluvím o prohlížeči Firefox a tam mi to funguje až na jeden problém (který jsem si schválně způsobil - detekuje mobilní web a max 288p,)ale mám v záloze i Bromite. Je to samozřejmě Android bez googlu.
zrovna tohle je případ, kdy nevidím důvod pro mobilní aplikaci, kdzž na tom smartphonu naprosto to jde přes prohlížeč a "aplikace" nic nenabízí navíc. Držím počet aplikací na minimu.
jd

Vite kolik zdroju a baterky bere Vas prohlizec? A umi PiP? Ale kdyz je spokojenost, proc ne... Mimochodem Firefox byl (je?) placen googlem, takze taky pozor, co o Vas odesila :)

Zkuste si zjistit, jak Apple chrani sve uzivatele a hazi jim (facebook a google tracking uzivatelu) vidle. Ja vim, vy nic nedelate tak se bat nemusite zejo :) Rad se stanete obchodni zuctovaci jednotkou techto... Ja jsem s tim v pohode, mam jejich alcie a tak vydelavate i na mne...

vernon
Nesmysl. Na Chrome a Androidu to funguje úplně normálně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]