Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vliv SIM na zpracování signálu z WIFI

Od: stano® odpovědí: 1 změna:
Má SIM karta s vypnutým signálem v tabletu vliv na zpracování signálu z WIFI.Po odebrání SIM operátorem pozoruji zvětšení obrazu příspěvku Facebooku na maximum,nejde to ovládat. Může jít o náhodnou shodu s jinou příčinou.Děkuji.
doplněno 10.07.22 10:38: SIM kartu mi z tabletu odebral prodejce O2. Jsem dosti starý, v IT se nevyznám. Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jd
hodnocení

0x

Patrně myslíte, že jste měl zasunutou simkartu, která už neměla mobilní data? Podle mě stačí v tabletu vypnout mobilní data, aby se na takovou simkartu nepokoušel přenášet data. Protože to skutečně může kolidovat.

Pokud jste starší, tak tu simkartu vyndáte a nemusíte nic řešit.

Zřejmě vám na sim kartě pouze došly data, ale to zařízení nemůže vědět a může tam stále posílat požadavky na data.

takže odpověď na vaši nepříliš srozumitelnou otázku je: ano, Je lepší SIM vyndat, Když nevíte, co přesně děláte

(Nejedná se o sim s vypnutým signálem Jak neobratně formulujete, jedná se o simkartu, která je plně aktivní, ale už nemá data, tedy tváří se že stahuje, ale FUP data blokuje - A z nějakého důvodu váš tablet preferuje mobilní data před wifi - Zde je to o nastavení tabletu, síle signálu wifi, Jednodušší je takovou sim kartu vyndat)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]