Nejste přihlášen/a.
To nejste sám/a, mám stejný problém a na řešení jsem bohužel nepřišel - mám sešit s povolenými makry, který bych potřeboval rozdělit na dva samostatné soubory, ale jakmile odstraním některé listy a uložím jako nový dokument, ten potom zavřu a znovu otevřu, makro mi po pokusu o jeho spuštění Excel zablokuje a povolení maker v centru zabezpečení nemá proti blokaci žádný účinek..
tak z jinýho fora už mám odpověď.
přiklád: uložím si excel na plochu.
v excelu - soubor - možnosti - centrum zabezpečení - nastavení centra zabezpečení - důvěryhodná umístění - zde přidat nové umístění. Já vybral plochu a zašrtl možnost i že jsou důvěryhodne i podsložky - OK
mě to zabralo. Co tobě?
skvěle! nikde nikdo tohle nenapsal a jste dnes první koho jsem takto našla a pomohl mi OKAMŽITĚ <3
DĚKUJI. @rotorod
Obsáhlá oficiální odpověď je zde:
support.microsoft.com/...álně-nebezpečné-makro-bylo-zablokováno-0952faa0-37e7-4316-b61d-5b5ed6024216
Vložení linku se nepovedlo, zkouším to znova: zde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.