Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neotevírá se Obchod play

Od: aloisb® odpovědí: 5 změna:

Mám tablet ACER s Androidem 4.1., na kterém se mi nedaří otevřít aplikaci Obchod play na Googlu. Jsem přihlášen na účtu @gmail.com a stále to hlásí "chyba serveru", Internet normálně funguje. Prohlížeč jsem nastavil jako "google", ale mám tam naistalován ještě Chrome, který je starší verze, ale nejde aktualizovat, protože se nedostanu na ten Obchod play. Prosím o radu jak to spravit.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

konec podpory. Zahoď a kup nový.

techarena.cz/...

olinl
hodnocení

0x

RESTARTUJ tablet a zkus to znovu (pozn. restart není to, že tablet vypneš a zase ho zapneš).

hodnocení

Jenomže, když podržím to stranové tlačítko, tak mi to nabízí pouze "VYPNOUT" nebo zapnout režim "LETADLO". Jak bych docílil ten RESTART?

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, zkuste si instalovat aplikace pro OS Android z alternativního zdroje viz odkaz. Zdravím!
m.apkpure.com/...
doplněno 09.07.22 13:11: Tu stránku (a několik aplikaci tam stažených a instalovaných) mám vyzkoušeno. Je pravda, ze je tam trochu nepřehledno kvůli reklamam. Ovšem, je tam vyhledávač (když víte, co hledáte). No, snad Vám syn poradi.
hodnocení

Děkuji moc, ale na PC se mi otevírá web s nabídkou aplikací ke stažení a když zadám tu adresu do tabletu, tak se mi otevře úplně něco jiného s takovými 3 dialogovými okny. Zítra přijede syn a ten snad bude vědět, jak na to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]