Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proxy servery

Od: robcar® odpovědí: 5 změna:
Nemáte někdo prosím IP adresy funkčních proxy serverů po celém světě?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prx
hodnocení

0x

Vyhledejte si "proxy (název požadované země)" a najdete plno seznamů s různými kategoriemi (transparent, elite, atd.). Dost často se obměňují, ale jsou i stabilní placené. Vyšší level jsou VPN, dnes již integrované v některých prohlížečích.

hodnocení

Děkuji za radu. To jsem samozřejmě hledal, nicméně, problém je v tom, že proxy nefungují a VPN v prohlížečích funguje jeden ze sta.
Proto jsem se obrátil zde, zdali někdo nemá seznam funkčních.
Dříve jsem jeden seznam měl od kamaráda z VUT Brno, jenže to je 15 let zpátky :)
prx

Ty seznamy mívají krátkou platnost.

4everproxy.com/... (SSL)

VPN u Alohy mi právě teď funguje.

riva
hodnocení

0x

Snad jde použít software psiphon (PC i android) = zdarma VPN kde se dá zvolit i místo (já používám třeba Indii). Vývoj software Psiphon zadotovala i EU.

Proxy servery
hodnocení

Děkuji za tip, vyzkouším

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]