Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omylem smazaný email

Od: turi odpovědí: 8 změna:
Dobrý den chtěl bych se zeptat ohledně smazaného emailu. Před par dnama sem na něm poslal duležitý pdf jedné osobě. otazka teda zni či ten email, ktery sem smazal tak se smaze i ta odeslaná zprava, nebo ne?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud jste ho smazal, tak se smazal i s přílohou. Většina klientů je nastavena tak, že zprávu přesune do koše a odtud se maže až po několika dnech. Nemáte ji tedy zatím v koši?
turi
hodnocení

Mám na mysli registrovaný učet u providera. Tu zprávu kterou jsem posílal danému přijemci tak jestli pořad bude vidět tu zpravu ikdyž ten učet je bud pozastavený nebo uplně smazaný.

qwert
hodnocení

0x
E-mail, který vidíte u sebe, je lokální kopie. Pokud už byl odeslán, tak jeho smazání nemá žádný vliv na chování mailu u příjemce. Tzn. co odešlete, to je odeslané a už to nezrušíte.
Některé služby umožňují dodatečné smazání u adresáta, ale funguje to pouze v případě, že jsou obě komunikující strany u provozovatele, který to podporuje. U mailu je to spíš neobvyklé, najdete to spíš u některých instant messagingových platforem.
turi
hodnocení

Tak tedy když sem odeslal email přes učet který už neexistuje tak se ta zprava ktera byla odeslaná nesmaže ale stím že to poslal "neexistující uživatel"?

Ano, raz poslany mail napriklad zo Seznam.cz a podobnych webovych sluzieb bude doruceny aj po zruseni daneho konta odosielatela.

turi
hodnocení

Tak to jsem si oddechl .. :D uff :) děkuji za odpovedi všem

mnd®
hodnocení

0x

peter: ano bude zrušen ale na žádost zakladatele a trvá to tiřced dnů.Není to hned ze dne na den.Takhle to aspoň funguje v ČR .Nevím jestli v SK je to jiné.Ale asi to bude podobné stahnu.cz/...

Ta zpráva se nesmaže.Minimálně ji máte v odeslaných

mnd®

To je blbost co jsem napsal.Jdu dopít láhev vodky a spát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]