Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ps vita se nepřipoji k PC

Od: gars777 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,nemužu spojit PS vita k PC přes USB kabel.Na PC nemužu rozjed manager assistant když se propojím USB kablem tak mi na PC skočí Windows media player a na Vitě CLOUD NOT CONNECT TO THE PC.To samé dělá v systémovém nastavení PS vita jenom na konci je kod(CO-1 1264-4).Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x
Spusť update(aktualizace) Windows když jsou zařízení propojená a zapnutá.
gars777
Zkusím ty aktualizace ale moc tomu nedávám.Ted jsem pryč na výjezdu ale nevím nevím jak PSko dopadne.Zatim všem díky za info.

kuba*
hodnocení

0x

zdravím ja muzu poradit jen jedno a to zbavit se toho bohuzel sem taky vlastnil tenhle kram a stejný problém nikde sem se nedozvedel opravu ale nezustalo jen u toho to postupne se pridavaly dalsi az sem ho na konec zahodil jelikoz vubec s nicim sem ho nesparoval a v prohlizeci po zadani stranky psalo bud takou to chybu nebo ze to neni dostupne pro tento region no na konec mi to delal asi u poloviny funkci

mnd®
hodnocení

0x

kuba: to je teda dlouhá věta bez čárek a o ničem jak pomoct.Už to raději nekuř.

mnd®
hodnocení

0x

A co jsou to PS vita?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]