Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Email v cizí zemi

Od: rapid® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den chci se zeptat jak se dá založit email v jiné zemi, například ve španělsku nebo francii. U nás to poskytuje mimo jiné seznam,centrum a jestli nějaký takový výhledávač s možností zaležení emailu maji i jinde?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Google

Funguje všude, teda tam kde je google povolen.

hodnocení

Ano to vím, ale jde mi o tu koncovku, aby tam bylo místo .cz koncovka .es

hodnocení

0x

Nebo anonymní? Polská? ...xyz@interia.pl...Třeba zde vybírejte další...

hodnocení

nechci anonymní, chci normální email

Takže výše Polsko, zde Německo, obě i zdarma..též Itálie ...oficiální

hodnocení

a španělsku verzi něco jako je ta italská nemáte?

Mám...Google, stačí hledat

Tak nakonec vám i pomohu...Španělsko

yara
hodnocení

0x

Taktéž jsem hledal něco podobného jako vy, ale obávám se, že ve Španěsku s přílohou .es nic obdobného jako Seznam.cz není. V Portugalsku existuje portál Sapo.pt., což se dá se seznamem srovnat. Jediný s přílohou .es je tak outlook což je jen pošta, a portál GMX (ale ten je tuším německý, takže zprávy jsou takový mišmaš z celého světa a pořád tam vyskakují nějaké reklamy).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]