Ahoj,jak nejjednodušeji prenesu fotky(2000 fotek) z jednoho noťasu do druhého,přes kabel? Přes Bluetooth je to po jedné fotce... Prosím po ,,lopatě,, děkuji
Boha jeho proč to posílat přes půl republiky dvakrát, jdyž to samé může udělat,že ti přenese mezi ntb maximálně přes switch (psal že je nadostřel bluetooth) Navíc uschovna je nejhnusnější nejpoodlejší služba na takovyhle prenos souboru
Fleška je relativně pomalá. Lepší bude usb disk. Jinak na ty fotky jednorázově bych klidně použil nějakého souborového manažera typu totalcomander popř přímo utilitku pro přenosy souborů a poslal to přes wifi. Bude to nějakou dobu trvat, ale může to běžet na pozadí a na pc můžeš zatím pracovat. Mimochodem - fotky výrazně promaž - nemá cenu stohovat desetitisíce velmi podobných fotek, ono se to za roky nastřádá a prohlížet je všechny stejně nebudeš.
Prosil jsem,,po lopatě,, disk mám v tv,musel bych ho formátovat a přišel o filmy,fleška je malá. To prostě nejde přenést pomocí jakéhokoliv kabelu? A to lítám do kosmu... díky
ccat
"disk mám v tv": Psals, že v ntb.
"musel bych ho formátovat": Proč? Kvůli kopírování není třeba.
"fleška je malá:" Jsou i velké (512 GB), ale disk je vhodnější.
Na disk to nešlo, a teď to provádíme na flešku. A myslel jsem to tak,jestli to jde přímo z notasu do notasu, a ne jednu složku po složce kopírovat na fleškua z té zase do druhého noťasu!
Nepoužívejte žádné postupy, kterým zaručeně nerozumíte. Neposílejte svá data do žádných úložišť. Prostě a jednoduše propojte notebooky LAN kabelem a počkejte, až se to zkopíruje. Otázkou ale je, proč máte tolik fotek na pracovním disku? Elementární zásadou používání jakéhokoli počítače je zálohovat, zálohovat, zálohovat. Nepoužívejte drahé a nespolehlivé elektronické paměti (flash disky). Na zálohu si obstarejte externí mechanické disky. Buď v hezké krabičce nebo samotné, třeba i použité, spolu s kabelem nebo dokovací stanicí. Vzácné fotky si můžete ještě zkopírovat na DVD. Na pracovní disk si dejte jen to, co okamžitě potřebujete a co máte jinde v záloze.
Ano. Konektory jsou kostičky s osmi kontakty. Označují se RJ45. Tím počítače propojíte a vytvoříte mezi nimi síť. Buď ručně nebo pomocí nástroje pro migraci, který je součástí Windows. Má průvodce, takže stačí postupovat podle pokynů.
Nevím, jak to funguje s propojením 2 počítačů LAN kabelem dneska. Ale kdysi jsem to potřeboval a musel na to být kabel, který měl na druhém konci přehozené pořadí drátů, než má ten pro propojení s routerem.
Jak jsi to dokázal přes bluetooth? To jsinějak nastavoval PAN? Jakym kablem.jsou spojeny? Normalne bych tam dal gigabit ethernet mezi ne a je to? Nepises objem arychlost ctrni zapisu disků obou ntbů a připadne fleshky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.